Suomi
Gamereactor
lifestyle
Tales from the Borderlands

Borderlands-kirja näyttää seuraavan Fionan ja Sashan viestiä Tales from the Borderlands

Se debytoi kesäkuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mitä Fionalle ja Sashalle tapahtui Tales from the Borderlands tapahtumien jälkeen? Pian tiedämme varmasti, kun Gearbox on lyöttäytynyt yhteen Titan Books ja kirjailija Anthony Burchin (Borderlands 2 kirjoittaja) kanssa julkaistakseen kirjan, joka tutkii juuri tätä kysymystä.

Tämä romaani, joka tunnetaan nimellä Borderlands: Debt or Alive, näkee Fionan ja Sashan yrittävän purkaa ryöstön, jonka he hankkivat Vault of the Traveler avaamisen jälkeen, kaikki suuntaamalla miljardöörien leikkikentälle, joka on Eden-5. Kaikki näyttää menevän hyvin, kunnes Mechromancer, jonka me kaikki tunnemme ja rakastamme (Gaige), ilmestyy ja tekee asioista paljon vaikeampia.

Kirjan kuvauksessa sanotaan: "Fiona ja Sasha ovat lyöneet kultaa. Kultaa parempi: rajoitetun erän Typhon DeLeon Vaultander™ -nukke. Tämä valettu muovipala on arvokkaampi kuin jotkut planeetat. Heidän tarvitsee vain löytää nörtti, jolla on syvät taskut, ja he ovat valmiita elämään. Ja he tuntevat vain nörtin. Astu sisään Eden-5:een, jossa asuu yhtä verenhimoinen sekoitus miljardöörejä ja rosvoja. Selviytyäkseen tarpeeksi kauan ryöstön purkamiseksi Fionan ja Sashan on käytettävä kaikkia kirjan temppuja (sekä muita temppuja, joita ei löydy kirjoista). Puhumme hijinkeistä, lowjinkeistä, jokaisesta jinkistä. Mutta juuri kun kauppa on kaatumassa, eräs Mechromancer kaataa puolueen ja aikoo murhata keräilijän. Tämä ei ole pehmeä eläkkeelle jääminen, jota Fionalle luvattiin.

Kirja julkaistaan pokkariromaanina, joka on 320-sivuinen. Se julkaistaan ympäri maailmaa 25. kesäkuuta 2024, mikä tarkoittaa, että voit nauttia enemmän Borderlands hyvyydestä jo tänä kesänä.

Tämä on mainos:
Tales from the Borderlands

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä