Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands -sarja käy hyvin kaupaksi - jo 23 miljoonaa myytyä peliä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto -sarja ei ollut ainoa, jolla Take-Two paukutteli henkseleitään talousraportissaan. Uutisoimme eilen, että GTA V on myynyt jo yhteensä yli 45 miljoonaa kappaletta, mikä on kunnioitettava saavutus. Nyt näyttää siltä, että Take-Twolla on hallussaan myös toinen hittisarja. Kyseessä on sarjakuvamaista grafiikkaa tarjoava Borderlands, jonka kaikkia osia on tähän mennessä myyty 23 miljoonaa kappaletta. Asiasta kerrottiin Take-Twon sijoittajilleen pitämässä konferensissa.

Voimme odottaa sarjan myyntien kasvavan entisestään, sillä Borderlands: The Handsome Collection saapuu ensi kuussa PS4:lle ja Xbox Onelle. Se sisältää Borderlands 2:n ja tämän esiosan Borderlands: The Pre-Sequelin. Sarja saa tulevaisuudessa myös jatkoa nykyisillä pleikkareilla ja bokseilla, sillä työt sen kolmannen osan parissa on jo aloitettu.

Borderlands: The Handsome Collection

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Tässä ovat kesäkuun PS Plus -pelit

Tässä ovat kesäkuun PS Plus -pelit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sony on taas julkistanut PS Plus -jäsenien iloksi tulevat ilmaispelit, ja tällä kertaa tietysti kesäkuun osalta. Playstation Blogin mukaan alkaen 4. kesäkuuta linjoilla...Ladataan seuraavaa sisältöä