Suomi
Gamereactor
esports
Brawl Stars

Brawl Stars Vuoden 2024 MM-finaalissa on jopa 2 miljoonan dollarin palkintopotti

Kausi alkaa maaliskuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Supercell on ilmoittanut, että vuoden 2024 Brawl Stars World Finals kilpailijat taistelevat mega 2 miljoonan dollarin palkintopotista. Tapahtumassa on joukkorahoituselementtejä, mikä tarkoittaa, että palkintotarjous voi saavuttaa monen miljoonan dollarin rajan ylärajassaan.

Muuten Supercell on tarjoillut yksityiskohtia muutamasta muusta kauden 2024 osasta. Meille kerrotaan, että aloitusturnaus on maaliskuussa ja että se kestää 1.-3. maaliskuuta. Tätä seuraa sitten kuukausittaiset karsinnat 9.-10. maaliskuuta ennen kuukausittaisia finaaleja 30.-31. maaliskuuta.

Mitä tulee World Finals, tähän osallistuu 12 joukkuetta. Kahdeksan joukkuetta pääsee mukaan koko vuoden ajan, ja neljä muuta saa paikan Last Chance Qualifiers. World Finals (WF)- ja Last Chance Qualifier (LCQ) -paikkojen tarkka jakauma on seuraava:


  • EMEA - 3 WF:lle ja 2 LCQ:lle

  • APAC - 2 WF: lle ja 2 LCQ: lle

  • NA - 2 WF: lle ja 2 LCQ: lle

  • SA - 1 WF: lle ja 2 LCQ: lle

  • Kiina - 3 LCQ: lle

Supercell on myös vahvistanut, että kolmannen osapuolen järjestäjille annetaan enemmän tukea tämän kauden aikana ja että myös tilamuutoksia suunnitellaan.

Brawl Stars

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Supercellin Brawl Stars on julkaistu

Supercellin Brawl Stars on julkaistu

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kotimaisen Supercellin uusi peli Brawl Stars on nyt saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Pelin idea on yksinkertainen. Tarkoituksena on selviytyä kolmen minuutin ajan,...Ladataan seuraavaa sisältöä