Suomi
Gamereactor
lifestyle

Britanniasta loppuvat kummitukset

Jopa yliluonnollisella on rajansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista paranormaalien ilmiöiden asiantuntijoista on varoittanut teollisuudenalasta, joka näyttää olevan taantuva. Tohtori Paul Lee on todennut, että Yhdistyneellä kuningaskunnalla on edessään vakava taantuma ja aaveiden puute, koska ilmeisesti maa käsittelee runsaasti ikääntyviä henkiä, jotka ovat siirtyneet toiselle puolelle, ja rajoitetut nuoremmat henget tulevat tilalle.

Daily Starin mukaan tohtori Lee lisää:"Tammikuusta 2020 lähtien olen ottanut yhteyttä kaikkiin sovellukseni kummitteleviin paikkoihin ja kysynyt, ovatko asukkaat, omistajat tai henkilökunta kokeneet selittämätöntä toimintaa.

"Tähän mennessä olen saanut lähes 800 vastausta ja jopa jotkut oletettavasti erittäin kummittelevat paikat, kuten Conisbrough'n linna Etelä-Yorkshiressa, Ettington Park Hotel Stratfordissa, jonka sanotaan olevan yksi Ison-Britannian kummittelevimmista hotelleista ja Fortnum ja Mason Piccadillyssä, sanovat, etteivät he ole kokeneet mitään viime vuosina.

"Mutta näyttää siltä, että monet kuuluisat aaveet ovat joko lepotilassa tai ovat haalistuneet tai siirtyneet eteenpäin."

Tämä on mainos:

Miten yliluonnolliselta ja kuolemattomalta olennolta loppuu tehokkaasti aika, saatat ihmetellä? Tri Lee on myös selittänyt, mitä on tapahtumassa, sanoen: "Voi olla, että hengellä oli aluksi luonnollinen energialähde, joka on huvennut ajan myötä, jättäen sen ilman varantoja ilmentyä enää."

Oletko kohdannut viime aikoina paranormaaleja kokemuksia, jotka voisivat vähentää tohtori Leen väitteitä spektrisestä exoduksesta?

Britanniasta loppuvat kummitukset
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä