Suomi
Gamereactor
uutiset
Brütal Legend

Brütal Legend löytyy nyt Steamistä

Metalliaikakausi saavutti PC:n

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jokaisen hevimiehen lempipeli Brütal Legend on viimein ilmestynyt Steamin valikoimiin. Kyseessä on tällä hetkellä vasta mahdollisuus ennakkotilata peli 25% alennuksella, mutta sen mukana saa jos jonkinlaisia bonuksia.

Ennakkotilaajat pääsevät välittömästi käsiksi pelin moninpelibetaan, sekä saavat Eddie Riggsin tukan ja Shred Alert -tauntin Team Fortress 2:een. Betatestaus on tärkeää, koska Brütal Legendin julkaiseminen PC:lle saattaa nostaa maailman metallitasot vaarallisiin mittasuhteisiin, Tim Schafer muistuttaa.

Pelin graafista ulkoasua on paranneltu PC-julkaisua varten, ja myös sen soundtrack on saatavilla. Lue yksityiskohdat Double Finen sivuilta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Brütal LegendScore

Brütal Legend

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Tim Schafer, Jack Black ja soundtrack, jota metallijumalatkin kunnioittavat. Eddie Riggsin matka myyttisessä metallimaailmassa on hevifanille kuin joulu lokakuussa.

0
Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Double Finen strateginen heavy metal -peli Brütal Legend julkaistiin vuonna 2009. Arviot olivat hyviä, mutta peli ei myynyt hyvin. Jatko-osaa on odoteltu, mutta ainakaan...Ladataan seuraavaa sisältöä