Suomi
Gamereactor
uutiset
Brütal Legend

Brütal Legendin jatko meni puihin

Heviseikkailulta vedettiin matto alta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuonna julkaistu rock-seikkailu Brütal Legend ei ole näillä näkymin saamassa jatkoa. Joystiq raportoi pelin suunnittelija Tim Schaferin sanoneen, että projektilta vedettiin matto jalkojen alta, vaikka jatko-osasta oli sovittu.

Jatko-osan peruuntuminen on syynä siihen, miksi Schaferin johtama Double Fine -studio haarautui työstämään neljää eri peliä.

Schafer ei maininnut, aikooko Double Fine palata Brütal Legendin maailmaan mahdollisesti myöhemmin nelikon valmistuttua.

Projekteja ei ohjaa Schafer itse, vaan niillä on omat suunnittelijansa. Kooltaan ne ovat Brütalia "pienempiä", joten osa niistä saattaa valmistua jo kuluvan vuoden aikana.

Toistaiseksi on tosin epäselvää, mille alustoille pelit on tarkoitettu. Myöskään pelien tyylilajeista ei ole tarkkaa tietoa.

Toivottavasti Brütal Legendin loistava huumori on sentään tallella. Muutoin voi tulla decapitation!

Brütal Legend

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Brütal LegendScore

Brütal Legend

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Tim Schafer, Jack Black ja soundtrack, jota metallijumalatkin kunnioittavat. Eddie Riggsin matka myyttisessä metallimaailmassa on hevifanille kuin joulu lokakuussa.

0
Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Double Finen strateginen heavy metal -peli Brütal Legend julkaistiin vuonna 2009. Arviot olivat hyviä, mutta peli ei myynyt hyvin. Jatko-osaa on odoteltu, mutta ainakaan...Ladataan seuraavaa sisältöä