Suomi
Gamereactor
lifestyle

Bryan Cranston luuli James Cordenia tarjoilijaksi, kun he tapasivat ensimmäisen kerran

Kunpa se olisi murskannut Cordenin egon tarpeeksi estääkseen häntä esiintymästä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

James Corden ei ole vähintäänkään showbisneksen suosituin henkilö. Hänen sanotaan olevan töykeä henkilökunnalleen myöhäisillan esityksessään ja olevan vain melko ärsyttävä yleensä. Vaikka hän on tunnettu (varsinkin ja valitettavasti meille briteille), hän ei ole kaikkien tunnistettavissa.

Puhuessaan äskettäisessä Today with Hoda & Jenna -haastattelussa Corden muisteli, kun hän tapasi ensimmäisen kerran Bryan Cranstonin, jossa näyttelijä luuli häntä tarjoilijaksi. "Ensimmäinen kerta, kun tapasin Bryan Cranstonin, [oli] valtava hetki elämässäni." Corden alkoi. "Vaimoni ja minä olimme menneet Los Angelesiin ensimmäistä kertaa elämässämme, ja olimme viettäneet koko aamun katsomalla Breaking Badin kautta 2."

"Sitten päätämme lähteä huoneestamme ja mennä lounaalle. Menen lounaalle ja kuka kävelee ravintolassa paitsi Bryan Cranston. Tähän päivään mennessä en ole koskaan ollut niin tähtien lyömä kuin olin sillä hetkellä."

Tämä on mainos:

Heti kun Corden meni yli, Cranston myönsi sanoneensa: " Voisinko juoda lisää kahvia, kiitos?" Corden jatkoi sanoen: " Sanoin:" Bryan, et tunne minua, olen näyttelijä Isossa-Britanniassa ja katsoin ohjelmaa tänä aamuna. Suorituksesi on uskomaton." Ja hän sanoi: "Kiitos, voinko saada Diet Cocaa ilman jäätä?" "

Bryan Cranston luuli James Cordenia tarjoilijaksi, kun he tapasivat ensimmäisen kerran


Ladataan seuraavaa sisältöä