Suomi
Gamereactor
lifestyle

Bugatti julkisti 1 800 hevosvoiman hybridisen Tourbillionin

Hyperautovalmistajan seuraava auto aikoo kilpailla tosissaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Noin kerran vuosikymmenessä Bugatti esittelee uuden hyperautomallin, joka melko paljon nollaa hyperautotilan tehodynamiikan. Näin kävi jälleen ennen viikonloppua.

Ranskalainen autonvalmistaja on paljastanut Tourbillionin, hybridihyperauton, joka käyttää 8,3-litraista V16-moottoria, joka tunnetaan yhdistettynä neljään sähkömoottoriin luodakseen W16-nimisen kokonaisvoimansiirron, joka pystyy tuottamaan yli 1,800 hevosvoimaa ja huippunopeuden, jonka Bugatti ehdottaa olevan yli 400 km/h.

Raaka voima on tietysti vasta alkua tälle mallille, sillä Bugatti huomauttaa myös, että sen sisustus koostuu yli 600 osasta, jotka on rakennettu titaanista ja erilaisista jalokivistä, kuten rubiineista ja safiireista, samalla kun siinä on aerodynaamisesti keskittynyt ulkopinta, joka käyttää erilaisia imuaukkoja varmistaakseen, että auto pysyy liimattuna tielle.

Bugatti huomauttaa, että suuri osa autosta on rakennettu 3D-tulostetuista materiaaleista, minkä ansiosta se painaa huomattavasti vähemmän kuin aiemmat mallit. Meille ei ole vielä kerrottu auton virallista painoa, mutta tiedämme, että megatehokas moottori painaa vain 252 kg.

Tämä on mainos:

Bugatti on myös päättänyt olla melko avoin tämän auton julkaisusuunnitelman suhteen ja lisäsi, että Tourbillion debytoi vuonna 2026 ja lähtöhintaan 3.8 miljoonaa euroa. Tästä autosta valmistetaan vain 250 mallia, mutta epäilemättä lisäversiot debytoivat myöhemmin.

Bugatti julkisti 1 800 hevosvoiman hybridisen Tourbillionin
Bugatti


Ladataan seuraavaa sisältöä