Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Bugatti paljastaa Chiron Super Sportin "kultaisen aikakauden"

Hyperautossa on W16-moottori ja se näyttää kuvaavan Bugattin historiaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bugatti on julkistanut jälleen yhden erittäin ainutlaatuisen ja harvinaisen version yhdestä hyperautostaan. Tämä Chiron Super Sportin "kultaisena aikakautena" tunnettu auto on suunniteltu kuvaamaan ja kunnioittamaan automerkin historiaa ja monimutkaista suunnittelua.

Auton tiedotteessa todetaan, että tämä on "luultavasti vaativin räätälöity personointityö", jonka parissa Bugatti on koskaan työskennellyt, ja että auto syntyi vain siksi, että asiakas halusi juhlia maamerkkiä, joka oli Chiron Super Sport: n ja sen tehokkaan W16-moottorin lanseeraus.

Puhuessaan autosta Bugattin suunnittelujohtaja Achim Anscheidt totesi: "Erittäin tärkeä asiakas tuli luoksemme ja keskustelujemme aikana hän ilmaisi uskovansa, että Chiron Super Sport ja sen W16-moottori edustivat maamerkkiä auton maailmassa. Hän halusi tehdä jotain todella ainutlaatuista juhlistaakseen."

Anscheidt jatkoi: "Katsoimme taaksepäin Bugattin historiaan löytääksemme useita näistä maamerkeistä, mukaan lukien Ettore Bugattin, Jean Bugattin ja Roland Bugattin ajat, jotka todella merkitsivät brändin ensimmäistä kulta-aikaa. Ja sitten tietysti Bugattin nykyajan inkarnaatio vuodelta 1987, poimimalla näiden aikojen kuvakkeet, jotka määrittelivät Bugatti-brändin.

Tämä on mainos:

"Tiimimme ehdotti konseptia, jossa olisi 45 luonnosta merkin ikoneista, jotka piirrettäisiin käsin suoraan itse autoon, ja omistaja rakastui ideaan välittömästi. Toteutus voi kuulostaa melko suoraviivaiselta, mutta täydellisen ja aikaa kestävän lopputuloksen saavuttaminen vaati enemmän kärsivällisyyttä ja ammattitaitoa kuin osasit koskaan kuvitella."

Auton Golden Era-versiossa on yhteensä 26 käsin piirrettyä luonnosta matkustajan puolella ja lisäksi 19 kuljettajan puolella. Jokaisen luonnoksen on tarkoitus kuvata Bugatti-auto menneisyydestä, mukaan lukien Type 41 Royale, EB110, Vyron ja tavallinen Chiron. On todettu, että luonnosten valmistuminen kesti yli 400 tuntia.

Koska kyseessä on erikoistilattu auto, ajoneuvon hintaa ei mainittu.

Bugatti paljastaa Chiron Super Sportin "kultaisen aikakauden"
Bugatti
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä