Suomi
Gamereactor
uutiset
Burnout Paradise

Burnout Paradise remasteroidaan Japanissa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Burnout-kaahailusarja oli joskus suuressakin suosiossa, mutta viettänyt viime vuodet hyvin hiljaista eloa. Nyt Twitter-käyttäjä Renka_schedule on raportoinut, että Burnout Paradisen remasteroitu versio julkaistaan Japanissa 16. maaliskuuta. Käännöksen asiasta teki Gematsu.

Pelin nimi ei välttämättä ole Burnout Paradise HD Remaster, mutta sellaisena pelistä puhutaan, ja julkaisun pitäisi tapahtua PS4:lle. Mikäli tieto pitää kutinsa, on peli oletettavasti tulossa myös muualle maailmaan tulevaisuudessa, ja todennäköisesti myös muillekin alustoille PS4:n lisäksi.

Moinen tieto on toki silkkaa huhua toistaiseksi, mutta olisiko uusintakierros Burnout Paradiseen paikallaan? Kommentoi alla.

HQ
Burnout Paradise

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Criterion päätti pistää koko Burnout-sarjan täysremonttiin. Sekä kehittäjän että pelaajien onneksi valinta oli erinomainen.

2
Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Erilaiset remasteroinnit, HD-päivitykset ja vanhojen pelien uudelleenjulkaisut tuntuvat olevan arkipäivää nykyisellä konsolisukupolvella. Tämän pohjalta voisi olettaa,...Ladataan seuraavaa sisältöä