Suomi
Gamereactor
lifestyle
Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty -ammattilainen väittää joutuneensa mustalle listalle bikinikuvien vuoksi

Nadia on kohdannut huijaussyytöksiä siitä lähtien, kun hän nousi julkisuuteen vuonna 2022.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Twitch-striimaaja ja kilpailukykyinen Call of Duty -pelaaja Nadia kutsuu Activision Blizzardia ja laajempaa CoD-yhteisöä, kun hän väittää joutuneensa mustalle listalle peliin liittyvistä tapahtumista verkossa julkaisemiensa bikinikuvien vuoksi.

"Täysin mustalla listalla pelaamasta Call of Duty -turnauksissa 🙃 kaikki bikinikuvien julkaisemisesta", hän kirjoitti Twitterissä/X: ssä. " En ole koskaan julkaissut alastomuutta elämässäni. Mutta jälleen kerran, turskayhteisön kaverit voivat lähettää paljaan perseensä sosiaaliseen mediaan. ggs."

Nadia on usein ollut kiistanalainen hahmo Call of Duty -yhteisössä, ja monet väittävät, että hän huijaa pelissä. Huolimatta lukemattomista yrityksistä todistaa tämä, Nadiaa ei kuitenkaan ole todettu syylliseksi.

Tämä on mainos:

On varmasti jotain sanottavaa siitä, miten eSports-yhteisö kokonaisuutena kohtelee naisia. Emme avaa matopurkkia täällä, mutta on perusteltua, että jos miestähti julkaisisi kuvan uimahousuissa, on erittäin epätodennäköistä, että he joutuisivat tarkasteluun.

Call of Duty: Modern Warfare III

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä