Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty League on nyt poistunut kokonaan Euroopasta

Lontoon Royal Ravens on muuttanut tuotemerkkiään ja muuttanut Carolinaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activisionilla näyttää olevan valtava haaste saada eurooppalainen yleisö mukaan Call of Duty League, ainakin niin uudelleenbrändäykset ja tiimiliikkeet näyttävät ehdottavan.

Kun Paris Legion muutti Las Vegasiin ennen viime kauden alkua, London Royal Ravens on nyt myös lähtenyt Euroopasta ja siirtyy sen sijaan Yhdysvaltoihin, joka tunnetaan nyt nimellä Carolina Royal Ravens.

Se on hieman outo uudelleenbrändäys, koska joukkue tunnettiin nimellä Royal Ravens, koska se sijaitsee Yhdistyneen kuningaskunnan monarkian isäntäkaupungissa ja koska Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallisiin ja Tower of London: ssa asuviin korppeihin liittyy historia. Nyt joukkue säilyttää Royal-osan, kun se siirtyy Carolinaan, jota pidetään myös Queen City-osana, mutta Ravens-osan osalta tämä tuntuu nyt hieman olkiin tarttumiselta.

"Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että otamme kuninkaalliset siipemme Queen Cityyn, Charlotteen, NC. Royal Ravensin seuraavaa lukua ruokkii Carolinan energia, kulttuuri ja joustavuus.

"Haluamme kiittää kaikkia lontoolaisia fanejamme. Ensimmäisen CDL Majorin isännöinnistä sinulle vuonna 2020 tähän hetkeen, intohimosi tiimiämme ja pelaamiamme pelejä kohtaan on vertaansa vailla. Olemme aina kiitollisia niistä neljästä vuodesta, jotka vietimme Yhdistyneen kuningaskunnan lipun alla, ja tuesta, jota annoitte meille.

"Yhdistyneestä kuningaskunnasta Queen Cityyn olemme kaikki kuninkaallisia korppeja".

Mitä mieltä olet tästä uudelleenbrändäyksestä?

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä