Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty League suoratoistaa Twitchissä

Näyttää siltä, että entinen lähetysoikeussopimus YouTuben kanssa on päättynyt.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Näyttää siltä, että Activision Blizzardin Call of Duty Leaguella ei ole enää lähetysoikeussopimusta YouTuben kanssa. Kuten äskettäisessä Where to Watch -blogikirjoituksessa todettiin, on paljastettu, että kun liiga palaa tänä iltana, se suoratoistaa Twitchissä ensimmäistä kertaa sen perustamisen jälkeen.

Aiemmin CDL: llä oli lähetysoikeussopimus YouTuben kanssa, samoin kuin Overwatch Leaguella, mikä tarkoitti, että voit katsella kilpailukohtausta vain YouTuben kautta. Kuitenkin, kun se nyt suoratoistaa Twitchissä (ja vain Twitch, bar CDL: n todellinen verkkosivusto), meidän on oletettava, että yksinoikeussopimus on päättynyt, mikä herättää kysymyksen, seuraako OWL esimerkkiä, kun se palaa vuonna 2023.

Se, että CDL: llä on uusi koti, ei tarkoita, että se ei tarjoa palkintoja katselusta kuten aiemmin. Voit silti linkittää Activision-tilisi Twitch-tiliisi ansaitaksesi rajoitetun tunnuksen, aseen viehätyksen, käyntikortin ja helikopterin ihon käytettäväksi Call of Duty: Modern Warfare II:ssa ja Call of Duty: Warzone 2.0:ssa.

Mitä tulee CDL: n avajaisviikonlopun aikatauluun, löydät sen täältä.

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä