Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty Leaguen Major IV -lohko on tiedossa

Turnaus alkaa torstaina.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kauden 2024 Call of Duty League viimeinen Major on määrä järjestää tulevalla viikolla. Toiminnantäyteisen kauden jälkeen vuoden neljäs Major isännöidään torstaina 27. kesäkuuta, ja jokainen CDL-joukkue osallistuu ja taistelee viime hetken pisteistä, jotka ovat ratkaisevia Championship Weekend ja sitä seuraavan postseasonin kylvölle ja karsinnalle.

Kun turnaus alkaa lähipäivinä, kaavio on lukittu Major IV, mikä tarkoittaa, että tiedämme, mitkä joukkueet kohtaavat toisensa aloittaakseen asiat ja myös mitkä joukkueet odottavat vastustajia eliminointihaarukassa. Näet koko aikataulun alta määrittääksesi, mitä joukkueesi on tehtävä päästäkseen finaaliin.

Call of Duty: Modern Warfare III

Tällä hetkellä vain neljä joukkuetta on varmistanut paikkansa jälkikaudella, ja nämä neljä ovat Atlanta Faze, Toronto Ultra, OpTic Texas ja New York Subliners. Koska vain Boston Breach putoaa (tai tarkemmin sanottuna erittäin epätodennäköistä päästä mukaan), 30 pistettä, jotka erottavat viidenneksi sijoitetun ja 11. sijoitetun joukkueen, maalaavat erittäin kilpailukykyisen kuvan kohti tätä kauden viimeistä turnausta.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä