Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile latautunut yli 650 miljoonaa kertaa

Paksusti siis menee edelleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Dutyn pelaajien lukumäärä on laskenut, mutta pelisarja on edelleen giganttinen keräten joukkoa pyssyttelemään niin peleissä Call of Duty: Vanguard ja Call of Duty: Warzone unohtamatta myöskään mobiilista Call of Duty: Mobilea. Tarkkaan ottaen kuukausittaisten käyttäjien osalta mobiilinen Call of Duty on suositumpi kuin muut Call of Duty -pelit yhteensä. Charlie Intelin mukaan mobiilista versiota on latailtu yli 650 miljoonaa kertaa. Asia ilmeni Activision Blizzardin uusimmassa talouskatsauksessa.

"We continued to demonstrate the potential for our console and PC franchises on mobile. Call of Duty Mobile enjoyed a record year following its launch in China, with annual consumer spending on the title of well above $1bn.

Over 650 million people have downloaded Call of Duty Mobile around the world, and the number of people experiencing Call of Duty on mobile each month almost matched those playing on console and PC in 2021. This is no mean feat given the success of the free-to-play Warzone experience on console and PC."

Call of Duty: Mobile

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä