Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered ilman moninpeliä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision julkaisi marraskuussa 2016 remasteroidun version pelistä Call of Duty 4. Sen jälkeen on toki poristu verkossa siitä, mitkä muut pelit ovat saava uusintakäsittelyn. Aiemmin kuluvana vuonna Activision ilmoitti selväsanaisesti, että erilaisia remasterointeja ja kokoelmia on tulossa lähitulevaisuudessa.

Charlie Intel kertoo, että heidän lähteidensä mukaan seuraava uusintaversio olisi Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, mutta vain yksinpelillä varustettuna. Toisin sanoen moninpeli puuttuisi kokonaan. Ensikuulemalta moinen tuntuu hyvin oudolta, sillä juuri moninpelihän on se Call of Dutyn peruskaura.

Remasteroitua versiota jatko-osasta ei kehittäisi Raven Software, jotka työstivät myös sen ensimmäisen Call of Duty: Modern Warfare Remasteredin. Huhun mukaan kehityksestä vastaisi Beenox, joka aiemmin auttoi Raven Softwarea juurikin yksinpelin osalta Call of Duty: Modern Warfare Remasteredissa.

Edelleen Charlie Intelin lähteiden mukaan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered maksaisi 25 dollaria, joka on merkittävästi vähemmän kuin Call of Duty: Modern Warfare Remastered (moninpelin kanssa) kesäkuussa 2017 (40 dollaria).

Mikäli yllä mainitut asiat pitävät kutinsa niin ehkä Activision haluaa myydä Modern Warfare 2:n moninpelin erikseen? Tai ehkä tulossa on kuukausimaksua edellyttävä oma moninpelipalvelu? Kommentoi alla.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä