Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Marvel's Midnight Suns
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Call of Duty: Modern Warfare II

   Call of Duty: Modern Warfare II, tällaista on moninpeli, ja raiditkin tulossa

   Pelaaminen käy myös kolmannesta persoonasta.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Infinity Ward esitteli lupauksensa mukaan pelin Call of Duty: Modern Warfare II tarjontaa, ja julkaisuhan tapahtuu 28. lokakuuta 2022.

   Betailu alkaa Playstationilla jo tänään. Testattavana on 32 vs. 32 -kartta nimeltä Sarrif Bay, jossa pääsee tappelemaan niin maalla, ilmassa kuin veden allakin. Lisäksi mukana on joukko 6 vs. 6 -karttoja: Valderas Museum, Farm 18 ja Mercado Las Almas. Pelimuotoina betassa ovat muun muassa Team Deathmatch ja Domination, ja sen ohella kolme uutta pelimuotoa Knockout, Prisoner Rescue ja Invasion.

   Tulossa ovat myös raidit, jossa kolmen hengen partio mittelee paremmuudesta toista kolmen pelaajan partiota vastaan.

   Mukavaa on sekin, että tulossa on mahdollisuus pelata ensimmäisen persoonan vinkkelin lisäksi kolmannesta persoonasta. Niin betailussa kuin julkaisussakin eri vinkkelin mittelöt pidetään erillään toisistaan, mutta asiantila voi muuttua palautteen perusteella.

   "The intent for the Open Beta and launch is to keep Third-Person and First-Person Playlists separate, but feedback and gameplay could change this plan."

   HQ
   Call of Duty: Modern Warfare II

   Kiitokset, Call of Duty

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä