Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Black Ops 4

Call of Dutyn veteraani myy kotiaan 27 miljoonalla dollarilla

Dave Anthony osti talon 3,5 miljoonalla dollarilla 15 vuotta sitten, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin hyvällä hinnalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Dutyn tuottaja Dave Anthony on myymässä Los Angelesin Bel Airissa sijaitsevaa taloaan mukavaan hintaan 27 miljoonaa dollaria. Anthony osti lukaalin vuonna 2010 hintaan 3,5 miljoonaa dollaria, ja erinäisten korjauksien ja parannuksien jälkeen on aika myydä talo yhdeksänkertaiseen hintaan. Anthony on tuottanut viisi Call of Dutya, ja lisäksi ideoi ja käsikirjoitti Black Opsin.

Kaupan olevasta talosta uutisoi The Wall Street Journal.

"The home spans about 9,000 square feet and sits on about .7 acres in the luxurious neighborhood of Bel Air. It's a three-story, seven-bedroom home made of white brick and limestone, featuring hardwood floors with wood shipped over from German's Black Forest. The home also boasts a soundproof office that has a room hidden behind a bookcase."

Call of Duty: Black Ops 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Faccento perustaa Bad Moon Talentin

Faccento perustaa Bad Moon Talentin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Entinen Call of Duty -pelaaja ja valmentaja Brice 'Faccento' Faccento on paljastanut Twitterissä perustaneensa kykyjenetsintätoimiston nimeltä Bad Moon Talent, jonka...

0
Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

Eunited voitti 2019 CWL-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ensimmäiset CWL-finaalit on saatu päätökseen Miamissa. Paikan päällä 16 joukkuetta ottivat mittaa toisistaan, ja palkintopotti oli 1,25 miljoonaa dollaria. Sunnuntaina...Ladataan seuraavaa sisältöä