Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil 9

Capcom: "Teemme uutta Resident Eviliä"

Vaikuttaa siltä, ​​että ensi kerralla voimme odottaa todella suurta seikkailua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ei ehkä tule yllätyksenä, että Capcom työskentelee uuden Resident Evilin parissa, ja kaikki ovat tietysti odottaneet, että kyseessä on jatko-osa Resident Evil Villagelle.

Joka tapauksessa on tietysti mukava saada vahvistus asiaan Capcomilta. Capcom Next -esityksessä vahvistettiin, että Resident Evil 9 on tulossa, ja Koshi Nakanishi sanoi myös, että siitä tulee "merkittävä":

"We're making a new Resident Evil. It was really difficult to figure out what to do after [Resident Evil 7]. But I found it, and to be honest, it feels substantial. I can't share any details just yet, but I hope you're excited for the day I can."

Nakanishi on sama henkilö, joka kehitti Resident Evil VII:n, ja tieto siitä, että hän on yhdeksännen pelin kehityksen ruorissa, on tietysti erittäin hyvä uutinen. Milloin näemme lisää, sitä voimme vain arvailla. Tärkeämpää kuitenkin on, että Capcom on nyt halukas puhumaan Resident Evil 9:stä. Se viittaisi siihen, että virallinen tieto pelin saapumisajankohdasta ei välttämättä ole kaukana.

Resident Evil 9

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä