Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands

Cate Blanchett pitää "Covid-hulluutta" syynä Borderlands-elokuvalle

Hän pitää myös elokuvista, joita hän ei olisi koskaan tullut ajatelleeksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cate Blanchettin esiintymisen Borderlands-elokuvassa saattoi nähdä outona kuka tahansa hänen aikaisempaan työhönsä perehtynyt. Komediat tai elokuvat, jotka tapahtuvat oudoissa ja upeissa paikoissa, eivät ole hänelle vieraita, mutta ainakin trailerien perusteella Borderlandsissa nähty laatu saattaa näyttää joidenkin mielestä Blanchettin kohdalla hieman alaspäin.

Empiren haastattelussa Blanchett paljasti, miksi hän otti roolin. "Luulen, että siellä on saattanut olla myös pientä Covid-hulluutta", Blanchett sanoi selitettyään, että hän pitää mielellään rooleista, jotka herättävät hulluja kysymyksiä ja asioita, joita hän ei koskaan voisi käsittää.

"Vietin paljon aikaa puutarhassa ja käytin moottorisahaa hieman liian vapaasti. Mieheni totesi: "Tämä elokuva voi pelastaa henkesi."

Sieltä Blanchett imeytyi Borderlandsin maailmaan. "Halusin tietää pelin rajat ja mitä fanit pitivät hahmosta. Ihastuin todella koko maailmaan, cosplay-meininkiin ja YouTuben meikkiopastusvideoihin."

Näyttää siis siltä, ​​​​että Borderlandsin maailma on tehnyt Blanchettista sertifioidun franchising-fanin. Meidän on odotettava, voiko se muuttaa elokuvan kullaksi ensi kuussa, 9. elokuuta.

Borderlands

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä