Suomi
Gamereactor
uutiset
EVE Vanguard

CCP Games esittää EVE Vanguardin etenemissuunnitelman loppuvuodelle 2024

Odotettavissa on erilaisia ​​päivityksiä ja parannuksia, suljettuja pelitestejä ja isompi päivityspaketti vuoden loppuun mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CCP Games on ottanut melko oudon lähestymistavan EVE Vanguardin kehittämisen osalta, koska se ei ole hyödyntänyt yhteisön voimaa ja laittanut peliään Early Access -projektiksi parantaakseen kokemusta. Pelin kehittäjä on sen sijaan käyttänyt Founder's-ohjelmaa, joka tarjoaa pääsyn pienelle joukolle yhteisöä kokeillakseen peliä ennen kuin se edes saapuu Early Access -versiona.

Projektiin on sisältynyt useita First Strike -tapahtumia vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla, jota seurasi Solstice Event kesäkuun lopulla. Taustalla CCP on jakanut etenemissuunnitelman siitä, mitä vuoden 2024 toinen puolisko tuo EVE Vanguardille.

Meille kerrotaan, että lähitulevaisuudessa järjestetään lisää suljettuja Founder's VIP -pelitestejä ja -tapahtumia, ja niitä täydennetään kehittäjäpäiväkirjoilla ja kysy minulta mitä tahansa -kysymyssarjoilla sekä -vastauksilla vuoden aikana.

Myöhemmin voimme myös odottaa lisäyksiä Frontlines-järjestelmään, mukaan lukien korruption ja tukahduttamisen syvyyteen ja laajemman yhteyden luomiseen EVE Online -palvelun salakuljetusjärjestelmän kautta. Tulee parempi pelaajakommuuni, mukaan lukien parannukset käyttöönottovaihtoehtoihin, monipuolisemmat ympäristöt, syvemmät aseiden piirisarjojen valmistusvaihtoehdot ja pohjapiirustusten konstruktiot. Edistymistä ja palkintoja käydään läpi, jotta etenemiseen on ainutlaatuisempia tapoja, ja samalla voimme odottaa uusia pelielementtejä, kuten nousevia planeetan puolella tapahtuvia aktiviteetteja, korkeamman panoksen PvP-leimauspisteitä ja enemmän taistelussa käytettäviksi kelpaavia välineitä.

Marraskuussa voimme odottaa merkittävän päivityksen saapumista. Tarkkaa päivämäärää ei ole kerrottu, mutta EVE-tapahtuma järjestetään Lontoossa 16. marraskuuta, joten se saattaa olla mahdollinen ajankohta.

Ennalta arvioiden voimme odottaa pelin debytoivan uuden vuoden tienoilla ja saapuvan Early Access -vaiheeseen.

Katso alta EVE Vanguardin uusin traileri sekä vuoden 2024 toisen puoliskon etenemissuunnitelma.

HQ
EVE Vanguard

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä