Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Certain Affinity työstänyt jo yli kaksi vuotta salaista Halo Infinite -projektiaan

Lähes sata työntekijää puuhatuulella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Menneenä keväänä selvisi, että Bungien veteraanien perustama studio Certain Affinity on työn touhussa tekemässä jotain uutta Halo Infiniteen. Huhuilujen mukaan kyseessä olisi mittava ja kunnianhimoinen Battle Royale -pelimuoto, mutta varmaa moinen ei ole.

Venture Beatille puhunut Certain Affinityn perustaja ja toimitusjohtaja Max Hoberman paljasti, että tämän salaisen Halo-projektin kimpussa on puurrettu jo yli kaksi vuotta, ja työn touhussa on melkein sata ihmistä.

"The biggest thing we're doing that's public right now, for more than two years now we've been working on Halo Infinite doing something that-they're very prescriptive about what we can say. But we're doing something unannounced, and we're doing lead development on that unannounced thing, from conception and design. It's something big and new for the franchise. But I can't say any more about it. That's our single largest project of our three projects currently. We have close to 100 developers working on that."

Mikäli tulossa on Battle Royale, pystynee tällä panostuksella jo kilpailemaan esimerkiksi Apex Legendsin, Call of Duty: Warzonen ja PUBG: Battlegroundsin kanssa.

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä