Suomi
Gamereactor
lifestyle

ChatGPT muistaa nyt, mistä keskustelet

OpenAI tuo muistielementtejä tekoälytyökaluun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

OpenAI on ilmoittanut parantavansa tekoälytyökaluaan, ChatGPT:tä, niin, että se muistaa sen kanssa käymäsi keskustelut ja keskustelut. Uuden muistityökalun sanotaan saapuvan, jotta sinulla on hyödyllisempiä keskusteluja, joissa sinun on toistettava itsesi tekoälylle harvemmin.

Monet ovat epäilemättä huolissaan siitä, mitä tämä tarkoittaa keskustelujesi kirjaavalle tekoälylle, mutta OpenAI on vakuuttanut, että tekoälyn muisti on täysin hallinnassasi ja että voit käskeä sitä unohtamaan keskustelut tai poistamaan asioita manuaalisesti asetuksista. On myös mahdollisuus sammuttaa muistitoiminnot kokonaan.

Muistijärjestelmien sanotaan paranevan ajan myötä. ChatGPT on antanut muutamia esimerkkejä, mukaan lukien sen, että tekoäly muistaa, miten haluat tehdä muistiinpanoja ja jäsentää, se ylläpitää tietoja suosikkikahvilastasi tai -ravintolastasi ja perustaa suositukset näihin tietoihin, se voi auttaa luomaan tehokkaampia tuntisuunnitelmia opettajille tai jopa muistaa jotain, josta lapsi pitää, jotta kun pyydät sitä luomaan syntymäpäiväkortin, juuri kyseinen esine on esillä.

OpenAI totesi kuitenkin myös: "Voimme käyttää ChatGPT:lle toimittamaasi sisältöä, mukaan lukien muistoja, parantaaksemme mallejamme kaikille. Jos haluat, voit poistaa tämän käytöstä Data Controls -toiminnon kautta."

Tämä on mainos:

Aiotko testata ChatGPT:n muistiominaisuuksia?

ChatGPT muistaa nyt, mistä keskustelet


Ladataan seuraavaa sisältöä