Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Chevrolet julkaisee uuden version Boltista

Sähköauto saa "seuraavan sukupolven" hoidon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Chevrolet on ilmoittanut laajentavansa sähköautovalikoimaansa julkaisemalla uuden sukupolven Bolt. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, tämä auto tarjoaa "erinomaisen edullisuuden, kantaman ja tekniikan".

Puhuessaan seuraavan sukupolven Bolt: stä GM: n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Mary Barra totesi: "Pidämme vauhtia yllä toimittamalla uuden Boltin... ja toteutamme sen nopeammin kuin täysin uusi ohjelma huomattavasti pienemmillä suunnittelukustannuksilla ja pääomainvestoinneilla päivittämällä ajoneuvon Ultium- ja Ultifin tekniikoilla ja soveltamalla "voittaminen yksinkertaisuudella" -periaatettamme.

Tiedotteessa todetaan, että Chevrolet pyrkii toimittamaan auton edistyneellä aikataululla. Ei ole sanaa siitä, milloin voimme odottaa tämän päivitetyn sähköauton saapuvan, mutta meille kerrotaan, että se liittyy Chevyn muiden sähköautojen valikoimaan, johon kuuluvat nyt Silverado EV, Blazer EV ja Equinox EV.

Chevrolet julkaisee uuden version Boltista
Chevrolet
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä