Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Cineworld suoratoistaa BLAST.tv Paris Majorin Isossa-Britanniassa

Suuntaa paikalliseen elokuvateatteriin katsomaan viimeistä CS:GO Majoria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lopullinen Counter-Strike: Global Offensive Major on parhaillaan käynnissä, koska BLAST.tv Paris Major on alkanut ja jatkuu tähän sunnuntaihin 21. toukokuuta asti. Maailman parhaat CS:GO-joukkueet kilpailevat tällä hetkellä osuudesta valtavasta palkintopotista ja monista pisteistä, jotka auttavat karsiutumaan tuleviin tapahtumiin, BLAST on ilmoittanut, että se on tehnyt yhteistyötä Cineworldin kanssa turnauksen finaalin striimaamiseksi elokuvateattereissa ympäri Isoa-Britanniaa.

Se striimataan 31 paikassa eri puolilla maata, finaalilipun noutavat saavat myös juoman ja välipalan osana lippuaan.

Mitä tulee finaalien suoratoistopaikkoihin, ne ovat: "Edinburgh, Middlesbrough, Sheffield, Leeds, Castleford, Belfast, Ashford, Birmingham Broad Street, Didsbury, Speke, Wolverhampton, Birmingham NEC, Nottingham, Hemel Hempstead, Milton Keynes, Boldon, Ashford, Basildon, Greenwich (O2 Arena), Ipswich, Plymouth, Poole, Crawley, Loughborough, Cheltenham, Newport, Glasgow Silverburn, Hull, Broughton, Northampton, Watford ja York. "
Finaali pidetään tänä sunnuntaina klo 16:00 BST / 17:00 CEST, ja jos et aio suunnata elokuvateatteriin seuraamaan toimintaa, voit katsoa tapahtuman myös täältä.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä