LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Lawbreakers

   Cliff Bleszinski esitteli peruttuja Boss Key Productionsin pelejä

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Gamereactor uutisoi eilen, että Boss Key Productions on lopettanut toimintansa. Yhtiön perusti Cliff Bleszinski, joka myös Gears of Warin isänä tunnetaan.

   Boss Key Productions julkaisi verkkoräiskintänsä Lawbreakers elokuussa 2017. Peli oli karmea floppi. Alle kuukausi sitten Boss Key laski Steamin Early Access -palveluun free-to-play -periaatteella toimivan Battle Royalen Radical Heights, mutta silloin oli jo myöhäistä.

   Bleszinski pitää nyt taukoa videopeleistä, mutta se ei ole estänyt häntä jakamasta Twitterissä kuvia ja tietoa projekteista, joita hän olisi halunnut tehdä Boss Key Productionsin kanssa.

   DragonFlies olisi laittanut samurait ratsastamaan lohikäärmeillä ja taistelemaan zombeja vastaan. Bleszinskin mukaan peli olisi ollut ratsastukselle sitä, mitä Halo oli ajokkien ohjaamiselle.

   Roverin piti olla VR-peli, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta ottelee keskenään käyttäen mekaanisia koneita. Ajoittain masiinoita pitää korjata, mutta moinen on tehtävä nopeasti: planeetan ilmakehä on myrkyllinen.

   Donuts oli määrä olla VR-pelinä henkinen jatko-osa Toobinille, ja kuulemma vedessä eläimillä pelattava Mario Kart.

   Cliff Bleszinski kertoi myös sen, miten julkaisijat tapaavat suhtautua, kun heille tarjotaan uusia peli-ideoita. Yleensä joko peli on liian samanlainen kuin jo markkinoilla olevat muut pelit, tai sitten liian erikoinen, jolloin se ei myisi tarpeeksi. Niin tai näin, aina väärinpäin.

   One problem with publishers, generally? You pitch something and the response is often "too similar to something we have or out there so no" or "this is too unique so we can't do a proper financial model for it."

   I respect them but as a creative it's frustrating.

   Lawbreakers

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä