LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   ennakot
   Close to the Sun

   Close to the Sun

   Fabrizia otti ensimmäiset askeleet Nikola Teslan kuvitteelliseen alukseen

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Italialainen studio Storm in a Teacup on osoittanut kykynsä jo aiemmin Neron ja Lanternin myötä. Molemmat pelit olivat keskenään hyvin erilaisia, mutta tunnelmallisia ja tarinaltaan tunteisiin vetoavia. Vaikka tarinat olivat toisistaan suuresti poikkeavia, niissä oli silti vahva metaforinen sanoma läsnä, joka on tavallaan ehtinyt jo muodostua studion tavaramerkiksi. Close to the Sunin kohdalla Storm in a Teacup aikoo kääntää trendinsä ympäri ja kokeilee siipiään ensimmäisen persoonan kauhupelin kanssa. Pääsimme kokeilemaan tulokasta ID@Xbox-tapahtumassa Milanossa hiljattain.

   Peli sijoittuu vaihtoehtoiseen 1800-lukuun. Nikola Tesla on edelleen kiitetty keksijä, mutta tässä tapauksessa hänen asenteensa on paljon kapinallisempi, hieman Tony Starkin tapaan. Sitäkin enemmän Tesla on omistanut elämänsä kansainvälisten vesien yllä leijuvan tiedekompleksin luomiselle. Vetten yllä ei lait, moraali ja politiikka nimittäin tule tiedettä haittaamaan. Nuori journalisti nimeltä Rose - pelin protagonisti - saapuu Teslan leijuvalle alukselle saatuaan mystisen kirjeen siskoltaan Adalta. Tämä on myös demon lähtöpiste.

   Jo ensi askeleilla on vaikea välttyä aluksen pahaenteiseltä tunnelmalta. Labyrinttimaiset käytävät ja valtavat aulat, kaikki koristeltuina tyylikkäällä art deco -tavalla, ovat täysin autioituneet. Rose alkaa ensi töikseen tutkia alusta ymmärtääkseen mitä oikein on tapahtunut.

   Close to the SunClose to the SunClose to the SunClose to the Sun
   Tämä on mainos:

   Vaikka Close to the Sunin klaustrofobinen art deco -tyyli muistuttaakin todella paljon Bioshockin Rapturea, peli on kuitenkin täysin erilainen kokemus edellä mainittuun peliin verrattuna. Tutkiminen on tärkeä osa kokonaisuutta ja laatikoiden penkomisesta ja lehtileikkeiden etsimisestä tulee aarteenetsintää jo itsessään, samalla kun tarina etenee kauniisti eteenpäin. Yksityiskohtia piisaa runsaasti ja ne osoittavat hienosti sen, miten paljon Storm in a Teacup on nähnyt vaivaa historiallisten yksityiskohtien tutkimiseen.

   Tutkiminen ei ole tarpeellista vain kerronnan vaatimuksia varten, vaan siitä tulee myös elintärkeä pelimekaniikka myöhemmin eteen tulevien ongelmien ratkomista varten. Testissämme pystyimme kuitenkin tutkimaan vain pelin alkujaksoa, mutta idea vaikuttaa silti mielenkiintoiselta. Toinen kiinnostava elementti on aseiden täydellinen puuttuminen. Rose ei pysty taistelemaan tai puolustamaan itseään erilaisia vastaan tulevia vihollisia vastaan. Hiljainen eteneminen pitkin aluksen käytäviä, samalla ongelmia ratkoen, on ainoa reitti pelastukseen.

   Vaikka vastaan ei vielä paljon kauhua tullutkaan, Close to the Sun onnistui silti herättämään mielenkiintomme. Potentiaalia tässä seikkailussa on runsaasti, etenkin koska se pyörii Nikola Teslan kaltaisen mielenkiintoisen hahmon ympärillä. Julkaisuaikaa pelille ei ole vielä annettu, mutta alustavasti Storm in a Teacup suunnittelee julkaisevansa pelin vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Niinpä käytävien tarkempaa tutkailua ei tarvitse odottaa enää kauaa.

   Close to the SunClose to the SunClose to the SunClose to the Sun
   Tämä on mainos:

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   GR Livessä tänään Close to the Sun

   GR Livessä tänään Close to the Sun

   UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Storm in a Teacupin Close to the Sun on tänään kauhuilevan GR Liven aiheena parin tunnin ajan. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit seurata...

   GR Livessä tänään Close to the Sun

   GR Livessä tänään Close to the Sun

   UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Perjantai on taas täällä, ja se otetaan vastaan GR Livessä pelaamalla kauhupeliä Close to the Sun, joka kertoo vaihtoehtoisen todellisuuden Nikola Teslasta. Liity mukaan...   Ladataan seuraavaa sisältöä