Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Cloud9 hahmottelee vuoden 2023 League of Legends-listansa

Muutoksia on ollut melko vähän.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cloud9 on hypännyt League of Legends off-seasoniin julkistamalla jo vuoden 2023 LCS-listansa ja valmennushenkilöstönsä. Joukkueeseen kuuluu erilaisia palaavia kasvoja ja yksilöitä sekä pääjoukkueesta että akatemian kokoonpanosta, ja eri nimet vaihtavat paikoilla.

Erityisesti päälistalla Nicolaj "Jensen" Jensenin julkaisun jälkeen Dimitri "Diplex" Ponomarev on nyt joukkueen keskimmäinen laner. Loput aktiivisesta listasta eivät muutu ollenkaan.

Mitä tulee valmennushenkilöstöön, pelataan musiikillisten tuolien peliä. Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguez on nyt lukittu päävalmentajaksi, kun taas entinen päävalmentaja Maxwell Alexander "Max Waldo" Waldo siirtyy nyt asemavalmentajaksi. Ja lopuksi Seong "Reven" Sang-hyeon ja Tristan "Zeyzal" Stidam jättävät pääjoukkueen liittyäkseen akatemian luetteloon valmentajina.

Meidän on vain katsottava, pystyykö tämä uudistettu joukkue puolustamaan vuoden 2022 LCS mestaruuttaan, kun kausi 2023 tapahtuu.

League of Legends
Cloud9

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä