Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Cloud9 on julkaissut Halo-listansa

Kaikki neljä jäsentä ja päävalmentaja voivat vapaasti etsiä paikkoja muualta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Melko yllättävässä tapahtumien muutoksessa, varsinkin kun otetaan huomioon, että se oli yksi parhaista joukkueista kaudella 2022 ja on myös kumppani Halo Championship Series joukkue vuodelle 2023 ja sen jälkeen, Cloud9 on ilmoittanut julkaisseensa koko Halo Infinite lista.

Tämä päätös tarkoittaa, että kaikki neljä jäsentä (Adam "Bound" Gray, Kevin "Eco" Smith, Zane "Penguin" Hearon ja Braedon "StelluR" Boettcher) ja päävalmentaja Emanuel "Hoaxer" Lovejoy voivat vapaasti etsiä paikkoja muualta vuodelle 2023.

Mitä tulee siihen, ketä Cloud9 pitää korvaajana joukkueelleen vuoteen 2023 mennessä, sitä ei ole vielä tehty selväksi, mutta epäilemättä tämä on asia, josta esports-organisaatio viestii suhteellisen pian.

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä