Suomi
Gamereactor
uutiset
Dirt Showdown

Codemasters paljasti Racenetin

Uusi ilmainen yhteisöpalvelu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters lanseeraa uuden Racenet-yhteisöpalvelun Dirt Showdownin yhteydessä. Palvelu ei kuitenkaan keskity vain yhteen peliin, vaan sen tarkoituksena on olla mukana yhtiön kaikissa tulevissa ajopeleissä.

Racenetissä pelaajat voivat yhdellä pelitilillä seurata saavutuksiaan useissa peleissä ja vertailla näitä lähimpien kilpakumppanien suorituksiin. Myös erityisiin turnauksiin ja yhteisöhaasteisiin on mahdollista osallistua.

Palvelu linkittyy pelaajan Playstation Network-, Xbox Live- tai Steam-tiliin. Siihen voi halutessaan linkittää myös sosiaalisen median palveluita, kuten Facebookin ja Twitterin.

Racenetiä on mahdollista kokeilla jo 1. toukokuuta julkaistavan Dirt Showdownin demon yhteydessä. Kokeilusta palkitaan muhkealla starttirahalla varsinaisessa Dirt Showdownissa, joka ilmestyy 24. toukokuuta.

Lue ennakko tästä.

Dirt Showdown
Dirt Showdownin demo sisältää Racenet-haasteen, jossa yhteisö riittävästi kaasuteltuaan avaa lisäradan pääpeliin.
Dirt Showdown
Dirt Showdown
Dirt Showdown
Dirt Showdown

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dirt ShowdownScore

Dirt Showdown

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Näytösajot ja yleisön viihdyttäminen ovat homman ydin, eikä Codemastersin uutuuspeli poikkea vakavamman rallin puolelle.

3
Dirt Showdown -kisa käynnistyi

Dirt Showdown -kisa käynnistyi

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Gamereactorin uudessa kisassa hurjastellaan oikein kunnolla! Voittajille tiedossa huimia peli- ja tavarapalkintoja. Älä aja onnesi ohi, vaan osallistu kisaan.

3
Dirt Showdown

Dirt Showdown

ENNAKKO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Showdownissa romuralli, pyrotekniikat ja kavereiden kanssa rellestäminen ovat perusrallia tärkeämmässä roolissa.Ladataan seuraavaa sisältöä