Suomi
Gamereactor
ennakot
Company of Heroes 3

Company of Heroes 3

Relic Entertainmentin ikoninen toisen maailmansodan strategia tekee paluu kahdeksan vuotta edellisen osan jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ
HQ

Huolimatta suunnitelmistaan julkaista Age of Empires IV muutaman kuukauden päästä, Relic Entertainment on salaa työskennellyt erään toisen strategiapelin parissa. Kriitikkojen ylistämän Company of Heroes 2:n seuraajaksi suunniteltu Company of Heroes 3 on nyt viimeinkin julkistettu ja saimme mahdollisuuden kokeilla aikaista pre-alpha -versiota pelistä saadaksemme jonkin ajatuksen siitä, mitä tuleman pitää.

Aikaisempien Company of Heroes -pelien tapaan sarjan kolmas iteraatio tapahtuu toisessa maailmansodassa ja seuraa liittoutuneita, heidän liikkuessaan Euroopan läpi taistelemalla akselivaltoja vastaan. Suurin ero edeltäjiin on kuitenkin se, että sotaa ei sodita länsirintamalla, vaan pikemminkin Välimerellä, mikä tarkoittaa, että kampanja ja taistelut perustuvat suurimmaksi osaksi Italian ja Pohjois-Afrikan ympärille. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Taisteluita ei käydä Ranskassa, Belgiassa tai Saksassa, vaan sen sijaan olemme vastuussa painostuksesta etelästä Italiaan käyttämällä erilaisia ​​taktiikoita strategisten pisteiden hakemiseen dynaamisella kampanjakartalla.

Tämä on mainos:

Company of Heroes 3 on edelleen reaaliaikainen strategiapeli. Mutta tarjolla on myös enemmän, sillä hyökkäyksen johtaminen Italiaan tarkoittaa, että joudut valloittamaan paljon maata ja suorittamaan monenlaisia ​​tavoitteita matkan varrella, minkä vuoksi kattava kampanjakartta on ratkaisevan tärkeä. Kartta on enemmän kuin tavallinen strategiapeli, jossa sinua pyydetään siirtämään yksiköitä Italian osien yli, jotta voit lisätä hallintaasi maassa rajoitetulla määrällä toimintoja vuorollaan. Tämä osa on välttämätöntä COH3:ssa, koska kartalla tekemäsi päätökset, tavoitteiden saavuttamiseen käytettävät yksiköt ja tapa, jolla taistelet vihollista vastaan, vaikuttavat suoraan pelin RTS-osaan, sillä molemmat ovat sidoksissa toisiinsa.

Company of Heroes 3

Jos haluaa sukeltaa suoraan RTS-osioon, kartalta on löydettävä strateginen operaatio, joka on pohjimmiltaan tärkeä sotilaallinen kampanja, joka pitää käydä laittamassa järjestykseen. Tämä voi olla mitä tahansa kaupungin vapauttamisesta saksalaisen kenraalin metsästykseen, mutta jokainen vie sinut pienemmälle kartalle, jossa sinun on ylhäältä alaspäin katsottuna koulutettava ja johdettava sotilaita ja ajoneuvoja rykmentteihin saavuttaaksesi tehtävän tavoitteet.Joskus nämä tehtävät voivat viedä viisitoista minuuttia, jos käytät onnistunutta strategiaa ja toteutat sen täydellisesti, mutta toisinaan, kun asiat lopulta alkavat mennä pieleen, tehtäviin voi sujahtaa kokonainen tuntikin. Tekoälyviholliset eivät epäröi näyttää sinulle armeijansa voimaa.

Olitpa sitten kampanjakartalla tai RTS-tehtävässä, käytettävissäsi olevat yksiköt ovat melko vaihtelevia, ja ne vaihtelevat British Black Prince -tankkiryhmistä amerikkalaisiin hävittäjiin. Voit käyttää strategian toteuttamiseen luetteloa sotilaista sekä ilmassa, laivastossa ja maalla kulkevista ajoneuvoista, ja kuten aikaisemmat Company of Heroes -pelit, COH3 näyttää tekevän hyvää työtä tarjoamalla pelaajille paljon vaihtoehtoja. Mutta tämä peli näyttää silti olevan räätälöity veteraanitason strategiafaneille, sillä monet erilaiset vastuut ja tavoitteet, jotka sinun on suoritettava, ovat melko laajoja.

Tämä on mainos:

Muutama uusi lisäys vähentää kuormaa ja tekee Company of Heroes 3:ta helpommin lähestyttävän uusille pelaajille tai niille, jotka etsivät vähemmän intensiivistä kokemusta, kuten taktinen tauko, jonka avulla voit jäädyttää aikaa sekä kampanjassa että RTS-tehtävissä. Se on siisti ominaisuus, mutta kun otetaan huomioon, että tämä peli on käytännössä koko maan laajuisen sotilaskampanjan toteuttamista, tauko siellä täällä ei sovi pelin kulkuun kovinkaan hyvin.

Company of Heroes 3

Kuten huomataan, yksi alueista jolla Company of Heroes 3 todella menestyy, on sen laajuus. Kampanjakartat ovat massiivisia, ja niissä on paljon paikkoja, joita voidaan kaapata ja pitää, jotta välimeren vihollislinjojen rikkominen olisi helpompaa. Et voi liikkua koko Italiassa kerralla, maa on jaettu erillisiin kampanjakarttoihin, joista kukin pyytää sinua saavuttamaan joukon tavoitteita edetäksesi. Mutta Relic Entertainment mainitsi, että koko Italia on mukana, samoin kuin Pohjois-Afrikka, josta emme ole nähneet kuin pienen vilauksen trailerin lopussa. Sisältöä on joka tapauksessa luvassa todella paljon.

Tästä päästään pelitiloihin, joita on luvassa melko paljon. Pystyimme näkemään vain pienen osan kampanjasta ja sukeltaa Skirmish-tiloihin, mutta luvassa on luonnollisesti iso kasa moninpelitiloja. Relic itse asiassa lupaa peliin eniten kampanjasisältöä missään ikinä, eniten moninpelikarttoja ja yli kolme kertaa enemmän yksiköitä kuin muissa Company of Heroes -peleissä julkaisun aikaan. Osasyy sisällön määrään on kehittäjien saama palaute yhteisöltä, jota on tällä kertaa kuunneltu tarkkaan.

Lopullista vaikutelmaa on vielä vaikea antaa, sillä julkaisuun on vielä yli vuosi, eikä peli ole vielä edes alpha-tilassa. Peli kuitenkin pyöri muutamasta kaatumisesta huolimatta hyvin, mitä nyt tekoäly vaikutti välillä vähän tyhmältä ja vaati jatkuvaa vahtimista. Nämä ovat kuitenkin asioita, jotka tiimi ehtii korjata hyvinkin ennen julkaisua.

Company of Heroes 3 näyttäisi muodostuvan mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi ja on mielenkiintoista nähdä mitä on luvassa kunhan julkaisu lähenee. Ottaen huomioon, että peli on vasta hiljattain julkistettu ja pääsimme jo nyt kokeilemaan tuotetta, alku vaikuttaa ainakin lupaavalta. Ainoaksi kysymykseksi jää se, pystyykö Company of Heroes 3 lopulta täysin haastamaan huikean vastaanoton saanutta edeltäjäänsä, vai jääkö se sittenkin sen varjoon. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että haaste on ainakin otettu tosissaan vastaan.

Company of Heroes 3
Company of Heroes 3
Company of Heroes 3

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä