Suomi
Gamereactor
lifestyle

Corite haluaa maksaa sinulle musiikkiteollisuuden pelastamisesta

Ruotsalainen yritys toimii samalla tavalla kuin Kickstarter musiikkitaiteilijoille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oletko koskaan kuunnellut indie-artistia tai bändiä ja halunnut pystyä tukemaan heitä, kun he aloittavat uransa musiikkimaailmassa? Jos näin on, ruotsalainen Corite-alusta on täydellinen paikka tehdä juuri niin.

Corite on suunniteltu tukemaan artisteja paremmin (kuten Ison-Britannian Competition and Markets Authority on aiemmin raportoinut, että tulojen jakautumisen vuoksi artisti, jolla on miljoona Spotify-suoratoistoa kuukaudessa, ansaitsee vain noin 12 000 puntaa), Corite antaa taiteilijoille mahdollisuuden perustaa kampanjoita, joita fanit voivat tukea Kickstarterin kaltaiseen hintaan. Erona on, että jos kappale tai albumi menestyy yhtä hyvin tai paremmin kuin artisti odottaa, fanit saavat osan sen tuottamista tuloista, kun taas Corite ottaa vain 10% voitoista itselleen.

Kaikissa Coriten kampanjoissa kappaleita julkaistaan ja jaetaan myös Apple Music-, Spotify-, TikTok- ja muilla alustoilla, mikä tarkoittaa, että se on laajalti saatavilla, ja asioiden helpottamiseksi Corite hoitaa kaikki maksut, jotka on maksettava artisteille ja faneille.

Mainitaan myös, että Corite pyrkii ottamaan käyttöön blockchain-elementtejä ja jopa NFT-fanikampanjoita, kaikki pyrkiessään vahvistamaan itsensä musiikkiteollisuuden play-to-earn-johtajaksi.

Tämä on mainos:
Corite haluaa maksaa sinulle musiikkiteollisuuden pelastamisesta


Ladataan seuraavaa sisältöä