Suomi
Gamereactor
laitearviot

Corsair HS70 SE

Corsair näyttää, kuinka tehdään halvalla hyvä ja nätti kuulokemikrofoni. Tässä tulee HS70 SE.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kun tänä päivänä hankkii langattoman kuulokemikrofonin, on turha odottaa mitään erityistä vau-efektiä. Corsair pyrkii tähän olemalla yhtä aikaa sekä laadukas että halpa.

HQ

HS70 SE antaa samassa paketissa hyvän äänen, paljon käyttömukavuutta ja yksinkertaisuutta, ja tämä kaikki halpaan hintaan. Ulkoisesti Corsair on saavuttanut hyvän tasapainon rakenteen laadukkuuden ja hinnan kesken. Panta on tiukka, ja se on peitetty keinonahalla. Kupit ovat metallia, ja vaikka niitä ei voikaan varsinaisesti taivuttaa, saa ne silti muotoiltua hyvin päähän sopiviksi. Tämä on suurimmaksi osaksi runsaan pehmusteen ja keinonahan ansiota. Corsair on ilmeisesti halunnut välttää puhdasta muovia mahdollisimman pitkälle. Näin ollen kuulokemikrofoni näyttää ja tuntuu siltä kuin sillä olisi hintaa tuplasti verrattuna siihen, mitä se oikeasti maksaa.

Corsair HS70 SE

Kuppien alla on kytkin luurien päälle kytkemiseksi. Silloin tällöin lataamista vaativissa langattomissa kuulokkeissa kannattaisi olla jokin liukukytkin osoittamassa, koska luuri on ehdottomasti pois päältä pelkän napin sijasta. Varsinainen äänimaailma on luureilla selkeä ja kirkas. Mikäli käyttää Corsairin CUE-ohjelmistoa, voi kytkeä päälle virtuaalisen 7.1-tilaäänen ja kuten aina ennenkin, tämä ei paranna äänikokemusta millään tavalla.

Corsair HS70 SE
Tämä on mainos:

Mikrofoni osaa poistaa ylimääräisen melun, ja sen voi halutessaan irrottaakin kuulokkeista. Äänenlaatu on hyväksyttävällä tasolla. Olisin silti toivonut, että mikrofonin olisi voinut irrottamisen sijasta vetää kupin sisään pois tieltä tarvittaessa. Näin mikrofonia ei voisi myöskään koskaan hukata.

Langaton kuuluvuus on 12 metriä, ja testatessani kävelin pitkin isohkoa toimistoa ilman katkoja äänen kantavuudessa. Vaikuttava suoritus langattomuudessa. Yhdellä latauksella käyttöikää on 14 tuntia, mikä on sekin hieno suoritus.

Corsair HS70 SE maksaa noin 90 euroa, joka on laatuunsa nähden poikkeuksellisen hieno suoritus. Tässä onkin loistava valinta pelikuulokkeiksi.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä