Suomi
Gamereactor
laitearviot

Corsair Virtuoso RGB Wireless

Gamereactorin testissä kuulokkeet Corsair Virtuoso RGB Wireless.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Corsairin tuotteet ovat viime aikoina olleet mieleeni. Ylistystä ovat saaneet niin K57 RGB Wireless, IronClaw Wireless kuin HS70SE. Kaikkien tarkoituksena on tarjota hyvä käyttökokemus pienemmällä hinnalla verrattuna lähimpiin kilpailijoihin.

HQ

Virtuoso RGB Wireless on uusi kuulokemikrofoni, joka on tarkoitettu firman lippulaivatuotteeksi eikä siis niinkään halvemmaksi vaihtoehdoksi kilpailijoihin verrattuna.

Corsair Virtuoso RGB Wireless

Virtuoso myydään niin sanottuna luksustuotteena, ja sen huomaa heti kun paketin aukaisee. Uusi Slipstream-mikrofoni on korkeaa laatua, hyvin muotoillut kupit valaisevat Corsairin logon ja napit tuntuvat hyvin toimivilta. Mukana on niin sanottua muistavaa vaahtomuovia, joka takaa käyttömukavuuden. Metalliosat on helppo säätää itselle sopiviksi, ja ne ovat tanakkaa laatua. Toisin sanoen valkeat kuulokkeet ovat yksi miellyttävimmistä muutamaan vuoteen. Lataaminen tapahtuu USB-C-kaapelilla, ja sivussa on kytkin joko langallisena tai langattomana käytettäväksi.

Omat ongelmansa tietysti on, ja Virtuoso ei istu täydellisen hyvin päähän. Muistavasta vaahtomuovista huolimatta kupit eivät istu täydellisesti korvien ympärille. Tämä on sääli, ja moista ei odottaisi lippulaivamallilta.

Tämä on mainos:

Kokonaisuutena kuulokkeet ovat silti elegantit ja yksinkertaiset. Irrotettava mikrofoni tekee niin ikään vaikutuksen. Suosin silti enemmän mikrofonia, joka liukuu helposti kupin sisään ja ulos. Mikrofoni on 9,5 mm ja omnidirectional. Puhe kuuluu kristallinkirkkaasti jopa varsin kaukaa mikrofonista puhuttuna. Lisäksi päässä on pieni LED-rinkula osoittamassa, onko mikrofoni päällä vai mykistettynä.

Corsair lähestyy kuulokkeita audiofiilin tarpeet etunenässä videopelaajan sijasta. Taajuusväli on 20 Hz - 40 000 Hz, joka on kaksi kertaa niin laaja kuin malleissa yleensä. Tuettuna on 7.1-tilaääni USB:llä kytkettynä, ja mahdollisuus ääneen 24 BIT / 96 Hz.

Corsair Virtuoso RGB Wireless

Myös langaton käyttö sujuu hyvin, ja laite toimii niin Xbox Onella, Playstation 4:llä kuin Switchillä (pienen säätämisen jälkeen). Käyttöikää oli testin mukaan kaikkiaan 16 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi kuulokkeet on jätettävä lataukseen, tai kytkettävä kiinni mukana tulevalla USB-C-kaapelilla. Konsolipelaajille jokin fiksumpi lataustapa olisi ollut parempi, kuten esimerkiksi latausteline tai vaihdettavat akut.

Tämä on mainos:

Hintaa on noin 180 euroa, mikä on selvästi vähemmän kuin Razer Nari Ultimatella tai Steelseries Arctis Pro Wirelessissa. Silti latausratkaisu olisi saanut olla parempi, ja käyttöikä yhdellä latauksella pidempi. Kaiken kaikkiaan Corsair jatkaa silti hyvin kilpailijoilleen kampoihin laittamista.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä