Suomi
Gamereactor
uutiset
CrossfireX

CrossfireX ajetaan alas 18. toukokuuta

Palvelimet suljetaan, ja peli on oleva enää muisto vain.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2023 on alkanut erilaisten pelipalvelimien sulkeutumisen vuotena, ja sama meno jatkuu. Kotimaisen Remedyn ja Smilegaten pyssyttely CrossfireX suljetaan 18. toukokuuta. Asiasta kerrottiin blogissa. Peliä ei voi enää ostaa Xboxin kaupasta, lisäsisältöä ei ole tulossa ja viimeisen kahden viikon aikana tehdyistä pelin sisäisistä ostoista voi saada rahansa takaisin. Loppu koittaa 18. toukokuuta, eikä sen jälkeen pelaaminen onnistu enää lainkaan.

"Coming to this decision was not easy, however, we can proudly say that our players have been amazingly active, passionate and enthusiastic in working with us to create a game that would be fun and enjoyable by all. We want to thank each and every one of our players for playing CrossfireX and being a part of this journey with us."

CrossfireX julkaistiin helmikuussa 2022, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Se on sanottava, että pieleen meni.

CrossfireX
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR Livessä tänään CrossfireX

GR Livessä tänään CrossfireX

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Eilen 10. helmikuuta maailmalle saapui Smilegaten ja kotimaisen Remedy Entertainmentin peli CrossfireX PC:lle ja Xboxille. Lisäksi peli on mukana Xbox Game Passissa,...

CrossfireX julkaistaan helmikuussa 2022

CrossfireX julkaistaan helmikuussa 2022

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Smilegaten ja kotimaisen Remedyn työstämä CrossfireX sai uuden trailerin The Game Awards -gaalassa, ja tällä kertaa nähtiin sitä pelattavuuttakin. Kaikesta päätellen...Ladataan seuraavaa sisältöä