Suomi
Gamereactor
uutiset
Crusader Kings III

Crusader Kings III tulossa Xbox Series X:lle ja Playstation 5:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime kesänä uutisoitiin siitä, että syksyllä 2020 julkaistu Crusader Kings III on tulossa aikanaan uuden polven konsoleille. Nyt tiedetään, koska näin tapahtuu.

Lehdistötiedotteen mukaan Paradox Interactive paljasti Crusader Kings III:n saapuvan Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle) 29. maaliskuuta 2022. Peli toki optimoidaan erikseen peliohjaimelle ja isommalle ruudulle. Latausajat ovat lyhyet, ja Playstation 5:n Dualsense-ohjaimen värinöitä hyödynnetään. Lisäksi voi vaihdella sujuvasti pelin ja muiden sovelluksien kesken.

"Players will be able to switch between gameplay and other applications, like YouTube, using Quick Resume, where they can consult a tutorial on how to quell a peasant revolt".

Crusader Kings III:n ensimmäinen laajennus Royal Court on tulossa ulos 8. helmikuuta 2022. Gamereactorin arvion peruspelistä voi lukea täältä.

HQ
Crusader Kings III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään Crusader Kings III

GR Livessä tänään Crusader Kings III

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Maaliskuun lopulla Paradox Interactive laski maailmalle konsoliversion pelistä Crusader Kings III. Moisen strategian hoitaminen peliohjaimella kuulostaa hankalalta, mutta...Ladataan seuraavaa sisältöä