Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 3

Crysis 3 minimistä maksimiin

Grafiikka-asetukset kuvavertailussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Crysis 3 julkaistaan Suomessa tänään. Peliä on arviossa kehuttu tämän hetken näyttävimmäksi videopeliksi, mutta kuinka PC-version grafiikat muuttuvat eri asetusten välillä, päätimme ottaa siitä selvää kuvavertailun keinoin.

Yllättävää kyllä, asetuksissa ei ole valtavaa eroa. Low asettaa hyvän pohjatason, johon korkeammat asetukset tuovat lisää elävyyttä. Katso vertailukuvat alta ja ota kantaa kommentoimalla.

Kuva avautuu täyteen kokoonsa valitsemalla galleriasta "isompi kuva". Otokset on tallennettu PC-versiosta 1080p:n tarkkuudella ja nelinkertaisella SMAA-antialiasoinnilla. Ilmoitettu grafiikka-asetus koskee sekä tekstuureja että efektejä.

Crysis 3
Erot ilmenevät sääefekteissä ja valonlähteiden määrässä. Mediumilla ja Low'lla myös taustan rakennelmasta jää osa piirtämättä.
Crysis 3
Auringonvalossa kaikki ovat lähempänä toisiaan. Kasvillisuuden määrässä ja varjostuksessa pieniä eroja.
Crysis 3
Suuri pato paljastaa selvästi, etteivät Medium ja Low piirrä kaikkia etäisiä objekteja. Myös efekteissä pientä eroa.
Crysis 3
Tämä on yksi pelin suurimmista kentistä, ja synkkyys suosii korkeampia asetuksia. Very High erottuu ensimmäistä kertaa selvästi edukseen, kun taas Low jää kalpeaksi.
Crysis 3
Jälleen isoin ero syntyy High- ja Medium-asetuksen välillä. Maatekstuuri kadottaa Mediumilla kolmiulotteisuutensa ja myös kasveja on jätetty pois.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 3Score

Crysis 3

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Crytek nostaa jälleen graafista rimaa toimintaspektaakkelissa, jonka maailma on kuin yhdistelmä kahta aiempaa Crysista.

0
Crysis-trilogia pelattavissa Xbox Onella

Crysis-trilogia pelattavissa Xbox Onella

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Microsoft se vain jatkaa taaksepäin yhteensopivien pelien valikoiman kasvattamista Xbox Onella. Larry "Major Nelson" Hryb on kertonut Twitterissä, että mukaan on lisätty...

0
Suljettu Crytek-studio sai uuden nimen

Suljettu Crytek-studio sai uuden nimen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime vuoden lopussa Crytek sulki viisi kaikkiaan seitsemästä studiostaan. Yksi niistä jatkaa nyt toimintaansa indienä pelinkehittäjänä. Crytek Black Sea on nyt Black Sea...



Ladataan seuraavaa sisältöä