Suomi
Gamereactor
uutiset
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 poistui PS Storesta, tilalla rahojen palautussivu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cyberpunk 2077 on ulkona, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Pelissä on runsaasti bugeja ja muita ongelmia, jotka vaikeuttavat pelistä nauttimista merkittävästi. Aivan erityisesti tämä ongelma koskee konsolijulkaisuja. Jokin aika sitten Gamereactor uutisoi joidenkin kuluttajien saaneen rahojaan takaisin, mutta samalla toiset eivät saaneet. Nyt näyttää siltä, että ainakin Sony on muuttanut mieltään.

Cyberpunk 2077 ei ole enää myytävänä PS Storessa, sillä peli on poistettu. Vastaavasti tilalla on ihan oma sivu rahojen takaisin hakemiseksi niille, jotka ostivat Cyberpunkin PS Storesta.

"SIE pyrkii varmistamaan korkean asiakastyytyväisyyden, joten ryhdymme tästä syystä tarjoamaan täyttä hyvitystä niille pelaajille, jotka ovat ostaneet Cypberpunk 2077 -pelin PlayStation Storesta. SIE myös poistaa Cyberpunk 2077 -pelin PlayStation Storesta toistaiseksi.

Kun olemme varmistaneet, että ostit Cyberpunk 2077 -pelin PlayStation Storesta, käynnistämme hyvityksen käsittelyn välittömästi. Ota huomioon, että hyvityksen tilittäminen voi riippua käyttämästäsi maksutavasta ja finanssilaitoksesta."

Ei ole tiedossa, aikooko Microsoft Store tehdä saman.

Cyberpunk 2077

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä