Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel on varmistanut Läntisen OWL-divisioonan ykkössijan

Overwatch Leaguen johtaja vahvisti niin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme nyt menossa Countdown Cupin karsintojen viimeiselle viikolle, mikä tarkoittaa, että olemme hyvin lähellä overwatch-liigan vuoden 2022 runkosarjaa. Kun turnaus on tulossa pian, meillä on jo vahvistus siitä, mikä franchising on vaatinut lännen divisioonan ykkössijaa, ja OWL: n johtajan Sean Millerin mukaan se on Dallas Fuel.

Vastatessaan Misfitsin brändipäällikön ja Overwatch-sisällöntuottajan Avastin kysymykseen Miller sanoi: "Hei herra Avast, kiitos, että otit yhteyttä Overwatch Leagueen. Dallas Fuel on lukittu ensimmäistä siementä varten. San Francisco Shock ei voi ottaa sitä, koska ottelun voittoprosentti on ratkaiseva tekijä, jos he voittavat molemmat seuraavat pelinsä, ja Dallas on siitä huolimatta korkeampi.

Niille, jotka ovat hämmentyneitä siitä, miten tämä on selvitetty, kun otetaan huomioon, että San Francisco Shockilla on vielä pelejä pelattavana myöhemmin tällä viikolla, Miller totesi myös, että "turnausottelut lasketaan" kohti kylvöä.

Joka tapauksessa sekä Shokki että Fuel -yhteenotto pudotuspeleissä on hyvin todellinen mahdollisuus, sillä molemmat joukkueet Atlanta Reignin, Houston Outlawsin ja Los Angeles Gladiatorsin ohella ovat kaikki päässeet jo jatkoon.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä