Suomi
Gamereactor
uutiset
Dark Souls II

Dark Souls II pyörii todella sujuvasti PS4:llä ja Xbox Onella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Odotatko Dark Souls II:n saapumista nykyiselle konsolisukupolvelle? PlayStationin virallisen blogin mukaan odotettavissa on sulavaa menoa PS4:llä. Kirjoituksessa nimittäin mainitaan, että peli pyörii 1080p:n tarkkuudella ja 60 kuvataajuudella. Lisäksi sen ulkonäköä on hiottu entistä näyttävämmäksi, minkä ansiosta se on PS3:n versioon verrattuna huomattavasti tarkemman näköinen. Polygonin mukaan myös Xbox Onen versio pyörii samalla parannetulla tarkkuudella ja kuvataajuudella.

Parannukset eivät rajoitu pelkästään tekniselle puolelle, sillä myös viholliset ja eri paikat saavat viilauksia osakseen. Tällä kertaa henki saattaa olla myös aikaisempaa höllemmässä, sillä vastustajat osaavat seurata sankaria myös sumuisten porttien taakse.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin rantautuu PS4:lle, Xbox Onelle, PS3:lle, Xbox 360:lle sekä PC:lle 3. huhtikuuta.

Aiotko sukeltaa uudestaan pimeiden sielujen maailmaan, vai suuntaantko sinne vasta ensimmäistä kertaa? Vai jätätkö pelin kokonaan väliin? Kerro ajatuksesi kommenttiosiossa.

Dark Souls II
Dark Souls II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dark Souls IIScore

Dark Souls II

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Dark Souls II on vaikea. Kyllä, sitä sanottiin jo kahdesta aiemmastakin pelistä, mutta tällä kertaa haastetta on tarjolla myös Souls-pelinsä kolunneelle konkarille.

0
Aidot Dark Souls -sormukset tulevat

Aidot Dark Souls -sormukset tulevat

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Dark Soulsia pelanneet tietävät, miten paljon oikeanlaisilla sormuksilla voi omaa pelaamistaan helpottaa. Nyt voi kokeilla, toimiiko sama myös oikeassa elämässä....Ladataan seuraavaa sisältöä