Suomi
Gamereactor
uutiset
Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered -kisat ovat ratkenneet

Voitot lähtivät...

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikolla Gamereactorissa kisattiin peräti kahden eri Dark Souls: Remastered -kisan voimin. Jaossa olivat Dark Souls Trilogy LP-levykokoelmana, ja toisessa kisassa puolestaan panoksena oli Nintendo Switchille julkaistava Solaire of Astora -amiibo.

Dark Souls Trilogyn LP-levykokoelman voitti käyttäjä Nakki. Hän kuvaili Souls-sarjan pomovastuksista suosikkinsa seuraavasti:

"Iudex Gundyr. Ei sen takia, että olisi vaikea kun pelkkä tutoriaali bossi on. Mutta poikani (tuolloin 13v) paukutteli henkseleitään, että "mikä dark souls 3, ihan varmasti osaan pelata." Kuoltuaan useaan kertaan kyseisen bossin ekaan vaiheeseen paras hetki koitti kun musta käärme mönkijä pulppusi ulos. En koskaan unohda sitä ääntä kun poika huutaa vieressä "iskä...iskä...miks et kertonu et se muuttuu. Juuri kun raukka luuli pääsevänsä bossin läpi se hakkasi tämän aivan pystyyn. Ja isä nauroi katketakseen vieressä."

Solaire of Astora -amiibon puolestaan voitti käyttäjä Riffe. Hän kuvaili omasta mielestään parhaan Souls-pelin seuraavasti:

"Ensimmäinen Dark Souls.

Harvoin on tullut vastaan yhtä lohdutonta pelimaailmaa. Monesti yritin aloittaa alusta, ja homma loppui siihen kun nakkasin pelin takaisin hyllyyn kirosanojen saattelemana. Pitkään sain parin kaverin piikittelyä kuunnella siitä miten en ole true-gamer, ellen vedä DS:ää läpi.

Annoin uuden mahdollisuuden, ja tajusin että olin lähestynyt peliä ihan väärällä tavalla. Harkitut liikkeet olivat kaiken A ja O, ei rushaaminen. Lisää viehätystä loi pelin loistava tapa yhdistellä pelattavia alueita toisiinsa, sekä lukuisat salaisuudet. Loreakaan ei hopeatarjottimella tarjoiltu, vaan piti rauhassa kuunnella harvoja NPC-hahmoja sekä lukea esineiden esittelytekstit luodaakseen mitään mielikuvaa.

Lisäpisteet myös onnistuneesta moninpelistä, PvP kun sai minut luomaan useita erilaisia hahmoja erilaisilla kokoonpanoilla.

Dark Souls teki minusta maltillisen pelaajan, enkä ole aikaisemmin peleihin liittyvässä elämässäni kokenut niin suuria onnistumisen tunteita."

Kaksikkoon on otettu yhteyttä sekä sähköpostitse että Gamereactorin yksityisviestillä, ja heiltä pyydetään kuittausta. Gamereactor onnittelee voitajia!

Dark Souls: Remastered
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä