Suomi
Gamereactor
ennakot
Darksiders III

Darksiders III

Hevosnainen ratsastaa Darksiders III:ssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Darksiders II julkaistiin vuonna 2012, ja silloin Kuolema koetti pelastaa veljensä Sodan tuomiolta, jota hän ei ollut ansainnut. Tämän vuoden Gamescom-messuilla Gamereactor pääsi pelaamaan hevosnaisella Darksiders III -pelissä.

Esitelty demo alkoi hylätystä kaupungista. Hevosnainen Fury on violeteilla hiuksilla koristeltu maailmanlopun leidi, joka akrobaattisilla kyvyillään on enemmän kuin valmis pieksämään pahiksia. Inhat oliot lähestyvät Furya joka suunnalta, jolloin on aika painaa oikea liipaisin alas yhteen viholliseen lukittuen, ja ryhtyä painamaan Xbox One -ohjaimen X-nappia ruoskaa heilutellen.

Ruoskan partaterämäinen rakenne on väriltään violetti sopien hyvin yhteen hiusten kanssa, ja ruoskan ohella aseena on joukko akrobaattisia liikkeitä. Tuplahypyt, ruoskasivallukset ja oikealla tavalla ajoitetut väistöt tulevat demossa nopeasti tutuiksi. Kiinnostavin kyky on väistö, joka tehdään RB-painikkeella. Oikeaan aikaan tehty väistö hidastaa aikaa, jolloin on helpompi tehdä nopea sarja iskuja pahikseen.

Fyysisten keinojen ohella Fury taitaa myös taian. Hänen elementaalikykynsä on piestä pahiksia hollow-muodossa, mutta tätä konstia ei päässyt kokeilemaan. Hollow antaa käyttöön erilaisia keinoja, joista tuli oli eniten esillä siksi, että samalla saa leijuvan hyppypäivityksen. Muita nähtyjä olivat haavoittumattomuus laavassa kulkiessa ja toki uusi asetyyppi.

Tämä on mainos:
Darksiders IIIDarksiders III

Päivityksiä varten kerätään esineitä ja orb-palluroita. Valitettavasti hahmonkehitystäkään ei päässyt testaamaan, mutta arvatenkin moinen tulee hyödyksi pelin edetessä. Gamescom-demon aikana sai kuitenkin vastaansa yhden seitsemästä kuolemansynnistä, joka oli Kateus. Ulkoisesti pomo muistuttaa mädäntymistilassa olevaa lintua, jolla ei ole siipiä. Iskuina otuksella on alas pudottautuessa leviäviä iskuaaltoja, nopeita sivalluksia ja ilmassa leijumista. Moisen tapahtuessa on pakko kiivetä ylös tornia, ja huitoa pahis takaisin alas.

Toimittajille kerrottiin, että kaikki seitsemän pomovastusta ovat jäljitettävissä moniosaisessa (mutta lineaarisessa) maailmassa erityisen esineen avulla, ja projektissa auttaa myös Furyn mukana kulkeva henkiopas (spirit guide). Karttaa ei ole, joten opastus lienee paikallaan niille pelaajille, jotka eivät nauti harhailusta pelimaailmassa.

Pelataanko joskus vielä puuttuvalla neljännelläkin hevosmiehellä? Se riippunee kolmannen osan saamasta vastaanotosta. Darksiders III ei ollut se visuaalisesti loistokkain peli Gamescomissa. Mieleen peli jäi ennen kaikkea hyvän ohjauksen ja sujuvan pelattavuuden ansiosta. Sodan ja Kuoleman otteet jäävät akrobaattisuudessa kauaksi jälkeen Furyn liikkeisiin verrattuna. 27. marraskuuta nähdään, millaiseksi kokonaisuus lopulta muodostui.

Tämä on mainos:
Darksiders IIIDarksiders IIIDarksiders III
HQ
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gunfire Gamesin perustivat Vigil Gamesin veteraanit, ja studiolla on ollut työn alla Darksiders-pelejä jo useita vuosia. Nyt Darksidersin julkaisija THQ Nordic on...

Darksiders III ei mene kaupaksi

Darksiders III ei mene kaupaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darksiders III julkaistiin 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Valitettavasti myynnit eivät ole olleet hyvät, joka...Ladataan seuraavaa sisältöä