Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders III

Darksiders III ei mene kaupaksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Darksiders III julkaistiin 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Valitettavasti myynnit eivät ole olleet hyvät, joka johtunee jo pelkästään valitusta julkaisuajankohdasta.

Britanniassa Darksiders III pääsi myyntilistan sijalle 32 avausviikollaan, ja peliä on liikkunut 84% vähemmän edelliseen Darksiders-peliin verrattuna. Jopa War-kokoelman myynneistä ollaan jäljessä 70%. On kuitenkin muistettava, että nämä lukemat heijastelevat pelin fyysisiä myyntejä ja tietenkin se, että kyse on vain Britannian myynneistä.

Steam Spy'n tulokset puhuvat samaa kieltä. Ensimmäisellä viikolla Darksiders III:n on ostanut 71 000 käyttäjää, kun taas aiemmat pelit möivät yhteensä 2,51 miljoonaa ja 1,37 miljoonaa.

Toivottavasti joskus saadaan vielä Darksiders IV, jolloin kaikki ratsumiehet on saatu laukkaamaan omassa pelissään.

Darksiders III
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

THQ Nordic osti Gunfire Gamesin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gunfire Gamesin perustivat Vigil Gamesin veteraanit, ja studiolla on ollut työn alla Darksiders-pelejä jo useita vuosia. Nyt Darksidersin julkaisija THQ Nordic on...

Darksiders III ei mene kaupaksi

Darksiders III ei mene kaupaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darksiders III julkaistiin 27. marraskuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Valitettavasti myynnit eivät ole olleet hyvät, joka...Ladataan seuraavaa sisältöä