Suomi
Gamereactor
lifestyle

David Beckhamin omistama Guild Esports opettaa vanhempia pitämään lapset turvassa verkossa

Kilta on perustanut uuden Parental Power Up -ohjelman.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänään on Safer Internet Day, ja vaikka et ehkä ole tietoinen tapahtumasta, David Beckhamin omistama Guild Esports varmasti on. Yritys pyrkii auttamaan vanhempia pitämään lapsensa turvassa verkossa opettamalla heille, miten osallistua.

Ohjelma kouluttaa vanhempia pitämään lapsensa turvassa. Kun 71% vanhemmista on huolissaan lastensa verkkotoiminnasta, mutta harvat tietävät, miten osallistua, näyttää siltä, että koulutusta tarvitaan.

Ohjelma ei vain näytä vanhemmille, kuinka tulla tietoisemmaksi, vaan se myös opettaa heille Fortniten pelaamisen perusteet, jotta he voivat olla aktiivisempia myös lastensa harrastuksissa. Jed Leicester, pilottiohjelman osallistuja, sanoi lehdistötiedotteessa seuraavaa:

"Se oli erittäin mielenkiintoinen tapahtuma, joka ei vain esitellyt Sky Guild Gaming Centerin vaikuttavaa kokoonpanoa, vaan myös osoitti, kuinka kypsästi valmentajat työskentelivät lasten kanssa kartoittaakseen ja selittääkseen taitoja, joita tarvitaan suuruuden saavuttamiseksi urheilussa. He tunnistivat selvästi mahdollisesti haitalliset käsitteet ja skenaariot, joita me (vanhemmat ja lapset) emme ehkä ole ottaneet huomioon uppoutuessamme pelikokemukseen... ja auttoi meitä ymmärtämään paremmin, kuinka oikealla ohjauksella virtuaalinen ja todellinen maailma voivat onnellisesti limittyä."

Tämä on mainos:

Tämän pilottihankkeen menestyksen jälkeen Guild aikoo ottaa käyttöön vanhempien koulutusaloitteensa säännöllisesti. Voit tarkistaa lisätietoja täältä.

David Beckhamin omistama Guild Esports opettaa vanhempia pitämään lapset turvassa verkossa


Ladataan seuraavaa sisältöä