Suomi
Gamereactor
lifestyle

dbrand on julistanut sodan Casetifylle

Lisävarustevalmistaja on ilmoittanut aikovansa haastaa toisen lisävarustevalmistajan oikeuteen, koska sen väitetään varastaneen tuotteitaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lisävarustetilasta on tulossa todella kiihkeä, koska dbrand on nyt ilmoittanut haastavansa Casetifyn oikeuteen sen jälkeen, kun tämän väitetään varastaneen entisen tuotemallit. dbrand on hahmotellut todisteensa asiasta X-ketjussa, jossa se toteaa, että Casetify on käyttänyt iskulauseita, jotka ovat olemassa vain sen tuotteissa, sekä nähnyt mainintoja dbrandin perustamispäivästä, X-kahvasta ja henkilökohtaisista symboleista Casetify-tuotteissa.

Tämä väite on johtanut siihen, että Casetify julkaisee lausunnon, jossa se toteaa, että se on "aina ollut omaperäisyyden linnake" ja että se tutkii tekijänoikeusväitteitä. Se on jopa mennyt niin pitkälle, että se on poistanut kaikki tuotteet, jotka ovat saaneet tekijänoikeusongelmia.

Tämä on mainos:

Tämä puolestaan on johtanut siihen, että dbrand on lisännyt ponnistelujaan ja todennut, että Casetify on varastanut myös muilta yrityksiltä. dbrand huomauttaa, että jotkut Casetifyn röntgenmallit muistuttavat iFixitin tuotteita, mikä tuo esiin vielä enemmän kysymyksiä Casetifyn tuotevalikoimasta.

Epäilemättä näemme tämän tilanteen kehittyvän entisestään tulevina päivinä.

dbrand on julistanut sodan Casetifylle
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä