Suomi
Gamereactor
uutiset
DC Universe Online

DC Universe Online ilmaiseksi

"Suunnitelmissa alusta alkaen."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

IGN:n mukaan SOE:n tuottaja Lorin Jameson on todennut, että heidän suunnitelmansa oli alusta asti pyörittää DC Universe Onlinea free-to-play -mallin mukaisesti. Tämän suunnitelman toteutuksessa on kestänyt seitsemisen kuukautta, mutta nyt muutoksen tuulet viimein puhaltavat Gotham Cityn ja Metropoliksen hieman autioilla kaduilla. Laskenut pelaajamäärä ei Jamesonin mukaan ole vaikuttanut ajoitukseen.

Peli tulee jakautumaan Free, Premium ja Legendary -tileihin. Näistä ensimmäiset pääsevät osallisiksi kaikesta nykyisestä sisällöstä, voivat luoda kaksi hahmoa, liittyä ryhmiin, ja ostaa lisäsisältöä, kuten tulevia laajennuksia, mikromaksujen avulla.

Premiumit, eli pelaajat jotka ovat käyttäneet ainakin viisi taalaa pelissä, saavat enemmän etuisuuksia kuten hahmopaikkoja, inventaariotilaa, jne. Legendary sisältää ns. kaiken, mutta maksaa 15 taalaa kuussa. Kaikki tuleva sisältö kuuluu siihen ilmaisena, ja hahmopaikkojakin on 15.

Muutos tulee tapahtumaan ensi kuussa, ja Sony ottaa siinä vahvasti mallia omasta Free Realms -pelistään.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
DC Universe OnlineScore

DC Universe Online

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Ensimmäinen suuri nettiroolipeli on saapunut PlayStation 3:lle, ja se pukeutuu trikoisiin ja viittaan. Lue Mikan tuomio DC Universe Onlinesta.Ladataan seuraavaa sisältöä