Suomi
Gamereactor
uutiset
Despicable Me 4

Despicable Me -lapset eivät ehkä ole ikuisesti nuoria

Ohjaaja Chris Renaud ei sulje pois ajatusta elokuvasta, jossa Gru Jr. ja Edith ovat pääosassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme nyt neljännessä keskeisessä jaksossa Despicable Me -elokuvassa (josta on myös pari Minions-spinoffia), ja ensimmäisessä elokuvassa esitellyt pienet lapsihahmot eivät ole tuntuneet vanhentuneen päivääkään. Tämä on ollut tietoinen päätös Illuminaatiolta ja Despicable Me 4 -elokuvan ohjaajalta Chris Renaudilta, mutta se ei välttämättä aina pysy sellaisena.

Puhuessaan Entertainment Weeklylle Renaud mainitsee, että ajatus Despicable Me -elokuvan tekemisestä 20 vuoden kuluttua vanhemmilla hahmoilla ei ole poissuljettu tai kohtuuton.

"We have so many characters at this point in this world that, again, decisions have to be made. So aging them up in this particular film, then it becomes even more of an unanswered question as to what's going on in their lives. But I don't think that precludes us from doing something where we set a movie 20 years in the future and say, oh my gosh, Gru Jr. and Edith have now inherited dad's villain business, or whatever. I think we can go anywhere we want."

Joten ehkä vielä koittaa päivä, jolloin Steve Carrellin Gru luovuttaa franchising-välineet uudelle kuvitteelliselle pojalleen tai joillekin muille adoptiolapsille, jotka hän tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2010.

Despicable Me 4

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä