Suomi
Gamereactor
arviot
Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2: Beyond Light

On aika antaa lopullinen arvosana Europan jäisille maisemille laajennuksessa Destiny 2: Beyond Light

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Destiny 2: Beyond Light on ollut ulkona jo hyvän aikaa, ja viimeinkin on ollut riittävästi myös sitä peliaikaa nähdä, mitä uutta oikeastaan on tarjolla. Ja se sisältö on oikeastaan ihan kivaa.

HQ

Stasis on uusi alaluokka, jonka kyvyillä on helpompaa pitää tiettyä aluetta hallussa. Erityisen tappava se ei ole, joten pomovastuksen energiapalkista se ei tee selvää. Hienoa on varsinkin se, miten tätä Stasista voi kehittää. Kehitys on tehtävissä omaan pelityyliin sopivaksi.

Stasiksen mahtavuus on siinä, miten jokaisen hahmoluokan versio siitä tuntuu hyvältä käyttää. On sitten Revenant, Behemoth tai Shadebinder, odotettavissa on omalaatuista ja varsin syvällistä eri kykyjen käyttöä. Pitkäaikaisena Hunterin pelaajan suosittelen Revenant-luokkaa.

Tämä on mainos:

Europa on paikkana suunnilleen yhtä syvällinen kuin Tangled Shore ja Dreaming City. Mihin sitten meneekään, on edessä jotain piilotettua löydettäväksi tai tehtävä suoritettavaksi. Tämä tekee Europan tutkimisen hauskaksi, eikä dynaamisesti muuttuva säätilakaan haittaa.

Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light

Destiny 2:n eteenpäin ajava voima on alati parempien aseiden ja haarniskoiden etsiminen. Beyond Lightissa onkin riittävästi tavaraa metsästettäväksi. Uudet Exoticit ovat juuri sellaisia kuin voisi odottaakin: voimakkaita ja tehokkaita, joiden rinnalla tavalliset tavarat tuntuvat selvästi huonommilta. Osa uusista tavaroista voi olla hankalampia saada, sillä niitä pudottavat Empire Huntit tai Solo/Master Lost Sectorin suoritukset. Silti uutta roinaa on löydettävissä muillakin tavoilla, joskin hieman hyvää onnea aina tarvitaan.

Uusien aktiviteettien ja Strike-tehtävien osalta Beyond Light tarjoaa joukon hyviä haasteita. Paras on tietysti se uusi raid Deep Stone Crypt. Mukana on runsaasti niin tarinaa kuin tavaraakin. Paras on kauppiaan arkku, jolla sitten pelaaja palkitaan tehdystä työstä.

Tämä on mainos:

Saatavilla on myös Season of the Hunt, joka on teknisesti erillinen Beyond Lightista, mutta samalla erittäin keskeinen osa Destiny 2: Beyond Lightin pelikokemusta. Kyseessä on tietenkin uusi kausipassi (Battle Pass). Season of the Huntissa Tangled Shore on Wrathbornin hyökkäyksen kohteena, ja pelaaja toki tekee lopun moisesta. Wrathborn Huntit ovat kieltämättä hieman tylsiä, ja ne voivat olla ohi muutamassa minuutissa, mutta se tarjoaa hieman vaihtelua.

Destiny 2: Beyond Light
Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light

Toinen iso lisäys tällä kaudella on ilmainen uuden konsolisukupolven päivitys Xbox Series X:lle ja Playstation 5:lle. Nyt sitten meno on 4K + 60 fps kaikkialla muualla paitsi Cruciblessa, jossa on alemmalla resoluutiolla vauhtia 120 fps. Xbox Series S -konsolilla meno on 1080p + 60 fps kaikkialla, jopa Cruciblessa. Uudella laitepolvella on toki nopeammat latausajat, ja Xbox Series X:llä peliin pääsee nyt 56 sekunnissa. Mukana on myös liikuteltava FOV-palkki ja ristiin pelaaminen eri sukupolven Xboxien ja Playstationien kesken. Eri konsolivalmistajien välinen ristiin pelaaminen on tulossa ensi vuonna.

Destiny 2: Beyond Light on se paras lähtökohta aloittaa Destiny 2:n pelaaminen. Joitakin ongelmia vielä on, mutta kaikkiaan tulevaisuus on pelisarjalle valoisampi kuin koskaan ennen. Vanhat fanit innostuvat kyllä jatkamaan pelaamista, mutta mitään täysin uusiksi laitettua Destiny-kokemusta ei ole luvassa.

HQ
Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Stasis on mahtava, Europa on kiinnostava paikka, uudet aktiviteetit tarjoavat tekemistä, Exoticit ovat niin kiinnostavia kuin pitäisikin
-
Destinyn vanhat tutut ongelmat edelleen läsnä: pelaajien odotetaan käyvän läpi ensin 2-3 vuoden edestä sisältöä ollakseen riittävän korkealla tasolla uutta sisältöä varten
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä