Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Destiny 2: The Final Shape on tänään GR Liven aiheena

Näin alkaa se uusin mittava laajennus.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

The Witnessin touhulle on lopultakin aika laittaa piste. Destiny 2: The Final Shape on täällä, ja kansa rientää linjoille sankoin joukoin Bungien tieteispelin pariin. On aika ottaa mittaa kauheasta uhkasta, ja toivottavasti pelastaa Traveler vitsaukselta.

HQ

Light and Darkness Saga päättyy, ja sen päätöksen aloitus pelissä Destiny 2: The Final Shape on tänään aiheena GR Livessä, jota pääsee seuraamaan tavalliseen aikaan klo 18.00. Tilaisuuden isännöi brittien Ben Lyons, ja kestoa on tunnin verran.

Riennä siis GR Liven sivuille, ja tee Benille seuraa, kun suuntana on Travelerin Pale Heart, ja vastassa niin Dread, uudet Prismatic-kyvyt kuin voimakasta uutta "loottia".

Destiny 2: The Final Shape

Pohjoismaisten lukijoiden kannattaa lisäksi muistaa ottaa osaa Destiny 2: The Final Shape -kilpailuun, jossa voi voittaa pelin Collector's Editionin. Mukana tulee Towerin patsas LED-valoineen ja äänineen, Vanguard mentor -figuureja, Vanguard mission dossiereja ja patcheja, kirja, erityinen emblem-koodi, digitaalinen versio Destiny 2: The Final Shapen soundtrackista ja toki koodi itse laajennukseen valitulla alustalla.

Voittaja valitaan lähetyksen aikana jo tänään, joten vielä on joitakin tunteja aikaa vastata kyselyyn, ja olla mukana kisassa voittamassa Destiny 2: The Final Shape - Collector's Editionia.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä