Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided -päivitys lisää HDR-tuen PS4:lle ja Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eidos Montreal on juuri julkaissut uudet päivitykset Deus Ex: Mankind Dividedin konsoli- ja PC-versioihin. PS4:llä ja Xbox One S:llä v1.05 tuo mukanaan hyviä uutisia UHD-television omistaville pelaajille. Se mm. nimittäin lisää peliin HDR-tuen:

• Avatar customisation (can change the appearance of the Ripper)
• New UI for avatar customisation
• Overworld Map
• New Santeau Corporation (New Maps and Darknet file)
• New items: Premium Ripper Skins (2)
• New item: Premium weapon (1)

Päivitys korjaa myös bugeja ja auttaa PC:llä etenkin DX12-ongelmista kärsiviä. Sen pitäisi myös korjata tunnettu bugi, joka kaataa pelin ampumarata-tutoriaalissa.

Tsekkaa kaikki uutuusominaisuudet konsolipäivityksestä täältä, kun taas tarkan patch notes -listauksen PC-versiosta voi lukea Steamistä.

Deus Ex: Mankind Divided

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään PS Plus -pelit

GR Livessä tänään PS Plus -pelit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä pelataan tänään viimeisimpiä PS Plus -pelejä, joten odotettavissa on ainakin Deus Ex: Mankind Dividedia ja Batmania. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan...Ladataan seuraavaa sisältöä